Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2478 / 574 / 0
29 lutego 2024london5 pisze:

Ja na odstawce giebla zjadłem całe pudełko 25-tek.
Aż się wystraszyłem i zacząłem szukać na necie, czy coś mi sie może od tego stać.
TY się przestraszyłeś,bo zjadłeś trochę hydroksyzynki hehe..
  • 85 / 29 / 0
@konsi93 cetyryzyna jest metabolitem hydroksyzyny i obie substancje moga mieć częściowe dzialanie nasenne/uspokajające, ale - i tu moge się mylic - wynika to głównie z wpływu na gospodarkę CYP3A4, (na a1 i a2 nie działają), więc nasilenie tych niejako dzialan pobocznych to kwestia osobnicza. Czyli teoretycznie nawet i możliwe ze maskowalo by ci lekko objawy, ale przy dużej podatnosci na ww. efekty.
  • 34 / 4 / 0
co lepsze na sen hydroksyzyna czy prometazyna? ważne żeby rano nie było zamulenia
  • 163 / 25 / 0
Czy hydroksyzyna pomoże mi uspokoić ciśnienie np. Na tle nerwowym?
Czy donosowa aplikacja ma sens? Intuicja mi podpowiada że się szybciej wczyta ale chciałbym wiedzieć czy przyswaja się spożyta w ten sposób
  • 3 / / 0
Czy hydroksyzyna wzmocni działanie tramadolu? Jaką dawkę można bezpiecznie stosować np. razem z 400 mg Tramalu?
  • 75 / 8 / 0
@CoolRastaCool intuicja z proszków czy innych rzeczy do sniffowania cię zawodzi. Jak już chcesz się bawić z hydroksyzyną to możesz co najwyżej ją dać pod język.
hydroksyzyna pomoże tyle co melisa na tle nerwowym minimalnie więcej, nawet w gigantycznych dawkach co najwyżej pójdziesz spać.
  • 8 / 1 / 0
01 lipca 2024Zalupok pisze:
Czy hydroksyzyna wzmocni działanie tramadolu? Jaką dawkę można bezpiecznie stosować np. razem z 400 mg Tramalu?
Na pewno wzmocni sedację i pomoże przy efektach wystrzelenia histaminy (przy trampku jest ono co prawda nikłe, ale z histaminą róznie ludzie miewają) w każdym razie to hydroksyzyna spłyca w pewnym stopniu tramadol, który jednak nie działa jak typowe depresyjne opio, a dużą role w efekcie T odgrywa własnie serotonina i noradrenalina.
25-50mg hydro powinno być git, ale wieksze dawki przynajmniej u mnie mocno powodują taki tępy efekt tramadolu a sama faza staje sie totalnie bezpłciowa i przypominająca neuroleptyk.
  • 47 / 10 / 0
hydroksyzyna przydatna rzecz na odstawkę benzo. Pomaga zasnąć, pomaga też na lęki średnio nasilone.
"na klęczki padam nie pierwszy raz, lęk we krwi blokuje przepływ szans, to nie czas bym grzebał się żywy ale wstał udwodnić wartość mej ksywy"
  • 1394 / 87 / 2
04 czerwca 2024zaq123edccxz pisze:
co lepsze na sen hydroksyzyna czy prometazyna? ważne żeby rano nie było zamulenia
Obie rzeczy przynajmniej na mnie nie działają.Zjadłem teraz 250 mg hydro i 15 mitrazapiny i nie ma gę spać.Wcześniej brałem po 300 mg, 400 mg kwetiapiny na sen.
action movie:gun:
  • 29 / 2 / 0
U mnie po hydro tylko duży muł następnego dnia. Pójdę do lekarza, może mi zmieni na coś innego.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
USA szukają kontrahenta do produkcji setek tysięcy jointów na potrzeby badań naukowych

Władze federalne USA, a konkretnie Narodowy Instytut ds. Nadużywania Narkotyków (NIDA), ogłosiły nowe zapytanie ofertowe, mające na celu znalezienie kontrahenta, który wyprodukuje setki tysięcy standaryzowanych „papierosów z marihuaną”.

11 ton medycznej marihuany w 2024 roku: Polska podnosi limity importu

W ostatnich latach rosnące zapotrzebowanie na medyczną marihuanę w Polsce skłoniło władze do podjęcia działań, mających na celu zwiększenie dostępności tego leku. Najnowsza decyzja Międzynarodowej Rady ds. Kontroli Narkotyków (INCB) potwierdza ten trend, co stanowi dobrą wiadomość zarówno dla pacjentów, jak i firm farmaceutycznych działających na polskim rynku. Decyzja ta umożliwi lepszy dostęp do marihuany medycznej, której skuteczność w leczeniu wielu schorzeń jest coraz szerzej uznawana.

Narkotyki na dowóz. Dilerzy zakopują towar

Narkobiznes kwitnie online. Przez komunikator można wybrać rodzaj i ilość narkotyku, a potem zamówić z dostawą do paczkomatu lub wskazać konkretną lokalizację, gdzie diler ma zakopać towar. Ta druga metoda w ostatnim czasie zyskuje na popularności. Krakowskie dzielnice są rozkopywane przez poszukiwaczy nielegalnych przesyłek.