Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 726 / 107 / 0
pojawiło się u mnie w żulu Piwne Podziemie, a tak się złożyło, że dawno stouta nie piłem, więc sobie takiego dzisiaj sączę ;) 13 zeta to sporo, ale smak ma bardzo fajny i intensywnie czekoladowo-kawowy, no z pewnością lepsze niż gines z puchy którego w biedzie za 8 zło widuję.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 904 / 75 / 0
Dobrze, cydr nie piwo, poniosło mnie.
To może Ciechan Miodowy za tę Łomżę:>
  • 147 / 20 / 1
Ostatnio piłem cieszyn lager bezalkoholowy (<0,5%; jak wspomniałem, nie przepadam za smakiem alkoholu). Całkiem smaczny był. Bardziej gorzki, niż moja ulubiona corona, ale mi posmakował.
Wpierw leczenie,
potem walenie.
  • 18 / 2 / 0
nie lubię smaku piwa ale redds żurawinowy świetnie się sprawdza jako popitka
  • 4059 / 657 / 2117
Ja ostatnio wyjątkowo miałem okazję spróbować corony zero. Świetny smak, fajny design butelki (w sumie no, typical corona) - ale bardzo dobre. Nie wiem jaka ogólnie cena za to (0,33) butelka, bo dostałem 6-pak, ale nawet gdyby było 5,99/sztuka to i tak się opłaca. Bardzo fajne piwka.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 726 / 107 / 0
ja miałem okazję w ubiegłym tygodniu testować "krafty" z zakopanego i ogólnie słabizna jak na cenę 10 zeta za butelkę. IPA i Pilsner marki Zakopiańczyk to jakieś nieporozumienie, w sumie tylko czarne piwo o smaku żurawiny miało jakieś walory i im fajnie wyszło. Jakiegoś pszeniczniaka o nazwie Biała Owca piłem, też nic specjalnego jak na 11 zeta za sztukę, na ślepym teście nie odróżniłbym od Miłosława białego (którego kurwa nie lubię bo jest za kwaśny).

Jedyne pozytywne odkrycie tej wycieczki w góry to Pilsvar 12tka z browaru Grybów z błękitną etykietką - coś wspaniałego, leciutki i zgrabny pilsik, chyba 7 złotych w delikatesach dałem a spokojnie staje w szranki z bazantem, holba i bernardem, jeśli nie jest lepszy
  • 1402 / 565 / 0
Kozel bialy lekki moj ostatni faworyt , slabe piwo rzedu 3,5 smakuje tak lekko kremowo jak te przeniczniaki . Polecam nawet w stonce jest .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 12283 / 2388 / 0
Za te piwa z Grybowa to przepłaciłeś solidnie. One jakoś 4 zł kosztują poza Zakopanem. Dawno nie testowałem, ale kiedyś faktycznie było dobre, jak browar przejął jakiś Słowak. Smakowało, jak tamtejsze.
  • 726 / 107 / 0
No właśnie to błękitne to jest typowy rześki czeski lager, wiadomo, że tam jest drogo, ale nie chce mi się wierzyć, że za 4kę to się da chapnąć bo piwko było za dobre na taką cenę w tych czasach
  • 72 / 22 / 0
Birra Moretti, raz na jakiś czas, głównie do towarzystwa, ewentualnie Lech.
Pokochałem alkohol tak bardzo, że aż zacząłem chodzić na grupy AA.
Pozdrawiam.
LittlePossessedRock
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?

Newsy
Japonia wprowadza zmiany w polityce dotyczącej konopi indyjskich

Japonia, znana z konserwatywnego podejścia do substancji kontrolowanych, wprowadza istotne zmiany w swojej polityce dotyczącej konopi indyjskich. Nowe regulacje wprowadzają zaostrzenie przepisów dotyczących rekreacyjnego używania marihuany, jednocześnie otwierając drogę do legalizacji produktów medycznych pochodzących z tej rośliny. Takie podejście odzwierciedla starania Japonii o zrównoważenie ochrony społeczeństwa przed nadużywaniem substancji z postępami w leczeniu medycznym.

Konsumpcja marihuany i psychodelików na historycznie wysokim poziomie.

Od 2023 roku konsumpcja marihuany i psychodelików wśród dorosłych w wieku 19-30 oraz 35-50 lat osiągnęła historycznie wysoki poziom. Dane pochodzą z corocznego badania Monitoring the Future (MTF), które ukazuje zmieniające się trendy w używaniu substancji psychoaktywnych. W przeciwieństwie do rosnącej popularności tych substancji, konsumpcja papierosów, która przez dekady była dominującą formą uzależnienia nikotynowego, kontynuuje swój gwałtowny spadek, osiągając rekordowo niskie poziomy.

Narkotyki na dowóz. Dilerzy zakopują towar

Narkobiznes kwitnie online. Przez komunikator można wybrać rodzaj i ilość narkotyku, a potem zamówić z dostawą do paczkomatu lub wskazać konkretną lokalizację, gdzie diler ma zakopać towar. Ta druga metoda w ostatnim czasie zyskuje na popularności. Krakowskie dzielnice są rozkopywane przez poszukiwaczy nielegalnych przesyłek.