Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
Które lepsze
HHC-P
1
25%
THC-P
3
75%

Liczba głosów: 4

ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Mnie tam (i paru dobrych ziomków) cannapuff ładnie klepał. 4 buszki i zajebista faza, bez mega zjazdu. Jedyne co to w ciul długo trzyma i ciężko usnąć (miałem wrażenie, że lata po mnie kołdra ale w przyjemny sposób).
  • 34 / 6 / 0
Testowane hhc-p. Dziwny high. Do pierwszych efektów buch ładuje się dziesięć minut. Jest moc ale brakuje czegoś, co ma marihuana. Po hhc-p jest się zrobionym ale cały czas jakby nie do końca. Występuje też mniejsza klarowność w myśleniu i większe kłopoty z pamięcią. Myśli gdzieś spierdalają niewiadomo gdzie. Ciężko jest się skupić na czymkolwiek nie zapominając o tym. Problemy z pamięcią występują u mnie nawet klilka dni po. Efekty odstawienne to silny głód narkotykowy, apatia, brak motywacji.
Wolę thc osobiście.
Uwaga! Użytkownik animalplanet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 151 / 23 / 0
Czy te kannabinoidy są legalne? Nie pytam o źródło ale można w necie znaleźć oferty?

Jakiś czas temu było pełno ofert np hhc-o na popularnym serwisie aukcyjnym. Aktualnie brak jakichkolwiek ofert.
Uwaga! Użytkownik AngelSentinel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 193 / 28 / 0
teraz chyba nie sa, ale spokojnie zaraz wyjdzie jakies nowe hhc-ppo czy chuj wie co i bedzie legal przez 3 miechy i bedzie mozna kupic na alledrogo albo innych stronkach
dawka czyni truciznę
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.