Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
jeśli rozpuszczacie czekoladę to tak - starajcie się jej nie usmażyć
są ludzie którzy mają różne problemy i nie należy sie z nich śmiac nawet z problemów przy połykaniu tabsów.
kulinarne sposoby zwykle się nie sprawdzają, - dxm działą jak dziekc ;/
pewnie do tej pory bym się nie dowiedział że dxm może byc tak ohydni :o) - ja zbieram trochę śliny, wale tabsa lub dwa na jęzor o łyk, śliny nie wody bo ślina ma lepszy poślizg, przed kolejną porcją czekam kilka sekund a jak mam za sucho to piję herbatki dwa łyki - pomaga
-pokrusz akodinowe tab. na proszek;
-wez od 3 do 5 tabliczek czekolady rozpusc w lazni wodnej (40-60 st. C - nic sie nie stanie z dxm);
-wsyp proszek do tej masy, wymieszaj;
-nalej do formy, moze byc blister po lecytynie;
-wstaw do lodowki, po pewnym czasie bedziesz mial 3-5 drazetek z cala zawartoscia dxm z jednej paczki;
*-mozesz je jeszcze raz zamoczyc w cieplej czekoladzie by stworzyc czysta powloczke przeciwsmakowa;
Najwazniejsze - to nie jest przysmak kulinarny dla rozbawienia podniebienia, to sie lyka jak lecytyne, tussidex i inne podobne kapsulki!
**laznia wodna - to mniejsze naczynie w wiekszym naczyniu z woda, ktore jest podgrzewane. woda stanowi pewnego rodzaju wygladzacz i stabilizator temp.
[url=http://chomikuj.pl/mac.pp/Dokumenty]backup[/url]
Nie ma ryzyka ze sie zatrzyma na jezyku albo ze popijac sie rozpusci i rozleje po jamie ustnej... Wole sobie, lyka sie normalnie po 5 tabletek bezproblemowo...
Sprobujcie kiedys polknac 30 Acodinow bez popijania, po 6/8 piwach... Haftowanie gorze niz u gimnazjalisty.
Nie mowiąc juz o galce czy "cipaczach".
moze bedziecie kruszyc tabsy i napierdalac w klame?
kladziecie 3 tabsy na jezyk i zapijacie woda - w moim przypadku nie ma z tym zadnych problemow, choc czytajac posty w tym topicu dopuszczam mozliwosc ze ktos moze nie byc w stanie tego dokonac :nuts:
rozumiem, miec problem z benzydamina, bo jest w formie syfiastego proszku, ale z malutkimi tableteczkami aco?
Sie cieszcie, ze nie mieszkacie w Irlandii sprobowalibyscie wypic dwie butelki tego gowna to docenilibyscie szczescie mozliwosci zakupu tabletek.
http://img229.imageshack.us/img229/243/qasmu2.jpg
ja wlewam sok do buzi i wrzucam tabletki, szybko połykam i nawet nie czuje smaku. :p
zresztą nie można tak narzekać na smak, o wiele gorsza jest benza. do tej pory mam niemiłe odruchy jak sobie o niej pomyśle :D
tehacek pisze: kurwa ludzie co to za histeria? aco w czekoladzie, aco w budyniu, aco popijane mlekiem, syrop z glukozy.....
moze bedziecie kruszyc tabsy i napierdalac w klame?
pannaR pisze: tez wlasnie ich nie rozumiem... a to aco w czekoladzie to mnie rozjebalo hahahaha i wogole wasze patenty.. ale nie no respekt dla tych co je wymyslaja.. takie pocieszne to ...
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.