Na festiwalu oprócz samego Dżemu w tym roku wystąpią:
KULISZ TRIO, GANG OLSENA, TSA, DOYLE BRAMHALL II & his band ( USA), CREE ( gospodarz I dnia), BRACIA i SIOSTRY, 'RED LIGHT DISTRICT' , EL SECATORRE, SZTYWNY PAL AZJI, TEN YEARS AFTER (!!)
. Ponadto zagrają młode zespoły usiłujące wbić się na rynek muzyczny :-D
Bilety są tylko dwudniowe.
Ceny biletów w przedsprzedaży:
• Bilety z pobytem na terenie (z 26/27 i 27/28 lipca 2008r.) – cena 50 zł.
• Bilety tylko z wejściem ( po koncertach należy opuścić teren)- cena 40 zł
Przed bramami sprzedaż od 24.07.2008r. od godz.8.00
• Bilety z pobytem na terenie (z 26/27 i 28/29 lipca 2008r.) – cena 55 zł.
• Bilety tylko z wejściem ( po koncertach należy opuścić teren)- cena 45 zł .
Wszelkie informacje znajdziecie na stronie http://www.festiwal.bil.pl
Jedzie ktoś ? :-D
mnie tam nie będzie!
Ale mnie też nie będzie.
co za atrakcja, ja pierdole :-D
Na nim pan Skalski brał pierwszy raz heroinę na dachu, w dniu swojego ślubu z tą z Na dobre i na złe.
to jak motyw z filmu The Doors , jaki plagiat łeeee, film nędzny jak sama nędza
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.