Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
To, że myślisz co napisałeś powyżej wynika z faktu, że dziś wielu sprzedawców mówi,
że karton ma 200ug a w rzeczywistości jest tam 60ug.
Mój pierwszy raz był wiele lat temu z kartonem 100ug i to było bardzo mocne.
Fraktale, OEVy, CEVy, dochodziłem do takiego zapętlenia myśli, że nie wiedziałem czy świat
w którym się znajduję jest rzeczywisty czy to tylko moja wyobraźnia.
Niektórego 100ug zrobi bardzo mocno, a niektórego niezauważalnie.
Zauważyłem już dawno tą tendencje wsrod moich znajomych.
Zawsze miałem mocniejsze i ciekawsze tripy przy tych samych dawkach co oni ledwo wyczuwali.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Niemniej jednak, jeśli zależy Ci na możliwie nieskrępowanym i mocnym doświadczeniu, odstawienie kratomu na tydzień przed tripem będzie git.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Mimo wszystko, nie ryzykowałbym. Najlepiej przetestować 1 karton lub połówkę, jeśli chcesz być jeszcze ostrożniejszy. Dopiero po ustaleniu, jak mocne są te kartony, jesteś w stanie właściwie dobrać ilość.
Bad trip po zbyt dużej ilości LSD, szczególnie gdy bierzesz pierwszy raz, potrafi być niezwykle trudnym przeżyciem, więc lepiej wziąć za mało niż za dużo.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.