Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2532 / 602 / 0
Wow bogaty jesteś,gratuluję.Za 30 tabletek to musisz dać ze 80zł.Cóż,skoro tak bardzo Ci się podoba ta faza,że za te pieniądze nic bardziej do Ciebie nie przemawia...
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Dla mnie aviomarin jest bardzo śmieszny. Pamiętam jak zarzuciłem raz pierwszy 10 tabletek to po dwóch godzinach czułem sie jak drzewo oliwne w gaju gdzie modlił sie jezus i słyszałem spiewy apostołów. Najgorsza była pętla gdzie cały czas mi sie film powtarzał. Miałem wrażenie ze w nieskończoną ilość razy poszedłem sie do kibla odlać. Spanie po avio nie należy do tych typowych. Problemy z zaśnięciem lekkie miałem bo cały czas mi nogi latały ale jak już zasnałem to spałem do 16. Ogólnie polecam przynajmniej raz spróbować.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina