Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 5800 / 1191 / 43
A ja tam niczego nie żałuje.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 15 / 1 / 0
Ritalin kodeina najgorze gówno jakie brałem problem mam 4 lata tak sczerze to wole już zaczełem brać narkotyki niz odwiedzać aptekę
Uwaga! Użytkownik Yeresina nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 84 / 12 / 0
benzo
benzo
benzo
  • 0 / / 0
W moim przypadku :

Tzw małpka na klefedronie która potencjalnie mogła mi spierdolić wieczór ale dałem ziomkowi bo rozmyśliłem się. I nie wspomina miło działania .

amfetamina

I dodałbym do tego mefe
  • 48 / 5 / 0
04 czerwca 2024london5 pisze:
A ja tam niczego nie żałuje.
Nie ma chodź jednej substancji przy której byś pomyślał, wow żałuję że to wziąłem /mogłem co innego...

Ja od siebie dodam
Beta ketony - gówno mnie potężnie wjebało

metkatynon - po półtorej roku przerwy od ketonów i zerwaniu kontaktów z plugami uzależniłem się od tego ścierwa

Ipomea jakaś tam - zeżarłem całe nasiona i połknołem to jak ten debil skończyło się na mocnym Bad tripie i z skurczami żołądka ahh
  • 5800 / 1191 / 43
Nie żałuję.
Każda substancja w jakiś sposób czegoś mnie nauczyła, mimo tego że zniszczyła zdrowie i psychikę. Wiedziałem co robię, co to za sport jest.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2394 / 653 / 0
@ london5 Mógbym powiedzieć dokładnie to samo co Ty , ale nie powiem.. 3 substancji też nie wymienię ... lecz dwie:
1.Pregabalina
2. alkohol.....

Toć nawet kurwa benzo pokonałem po 12stu latach nałogu, Opiaty po 7 dmiu latach .... Ale te 2 GABA rozpierdole mnie dociskaja jak dzieciaka T___T Coś czuje że albo zostanę dociśnięty po całości albo wyjdę , innej opcji nie ma ;/
  • 105 / 25 / 0
zolpidem, zopiklon, rozne benzo,

pozdrawiam :-)
Uwaga! Użytkownik magdalena84 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 832 / 252 / 0
pseudoefka, nic specjalnego nie zrobiła ale też nic nie oczekiwałem. Tylko duże oczy, trzęsące się łapy i zmiejszony pół dnia siusiak do rozmiarów noworodka. Ale łatwo dostępne więc trzeba było odhaczyć
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 164 / 14 / 0
1. Benzodiazepiny
2. Pregabalina
3. Opioidy
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.