Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 373 / 118 / 0
@hruser
Tak z pregi w benzo, a potem z benzo na fentanyl. Filozofia życia. Napisz książkę, albo nażryj się co masz i nie pisz takich rad. Jeszcze raz i zgłoszę Twoje posty na forum, bo są dla ludzi niebezpieczne!
  • 4 / / 0
Witam
Czy pregabalina moze powodować rwę kulszową?czytałem że może pomagać,ale czy powodować?
Biorę w dawce 400mg,I najpierw mnie wzięło z jednej strony,a teraz z drugiej,I promieniuje aż po piętę.Ból nie jest taki ostry,ale odczuwam.
Czy to przypadek?
  • 344 / 35 / 0
01 lipca 2024mefistofeles85 pisze:
@FotherMucker
Zbicie intelektualne i zmęczenie to ja czuję teraz. Proponujesz CT?
A serio, to po co wracasz do tego gówna? Ja myślałem, że już zażywasz na stałe pregę, więc w takim razie przestrzegam Ciebie od powrotu i mieszania jeszcze tego z baklofenem! Cofam co napisałem, serio.
01 lipca 2024hruser pisze:
@FotherMucker może spróbuj zmienić pregabalinę na np. diazepam?
A czy ty przypadkiem z konia nie spadłeś?

Ja już sam nie wiem, bo byłem jeszcze niedawno na niższej dawce i ogarniałem odstawkę, a teraz na wyższej czuję się gorzej. Wczoraj nieco obniżyłem i ogólnie dzisiaj tragedia. Podobnie miałem ostatnim razem jak odstawiałem. Wtedy wręcz po ok. dwóch tygodniach na zero kiedy było już dobrze, to nagle musiałem wrócić do pregi po przejściu coronawirusa, naszczęście nie na długo. Wtedy też było gorąco, a potem się ochłodziło. Odstawki w chłodniejszą porę są dla mnie lżejsze. Ktoś to jeszcze zauważył???
Jeszcze dobija mnie sytuacja życiowa. The crisis time is now...
Spuszczałem z pręgi właśnie w chłodne dni. Było mi tak zimno, że miałem na sobie, koszulkę, bluze, polar i kołdra i nadal było zimno. Najgorzej w robocie bo każdy pytał co mi jest, uśmiech był fizycznie niemożliwy.
Żeby przetrwać dzień dawałem tramal 50mg zawsze popołudniu, na noc estazolam. Koda w ogóle nie zaleczała, może było lżej na głowie przez godzinę.
  • 13 / 1 / 0
Ulotka określa 150mg jako minimalną dawkę początkową, a mnie tak naspeedowało jakbym coś wciągnął.
Plus oczywiście reszta pozytywów, w umiarkowanym nasileniu.
Ktoś też taki wrażliwy na tą substancję?
Śmieszne bo patrzyłem na ten lek jako wyłącznie na lek i niczego się po nim nie spodziewałem.

Czy jak będę wrzucał 225mg raz na 3 dni obejdzie się bez zwiększania dawki?
  • 273 / 33 / 0
@up mnie robi już 75 mg, jednak niezbyt przypadło mi do gustu działanie pregabaliny. Używam tylko przy odstawce fena na obniżony nastrój
  • 14 / / 0
Kompletnie na mnie nie działa ta substancja, zjadłem raz 1200mg na strzała i tylko mi się w głowie kręciło, nie przyjmuję żadnych innych leków, czym to może być spowodowane? Po prostu mam jakiś inny mózg?
  • 3562 / 580 / 1
@Akeda No jak to czym? Dawką! 1,2g tak działa, zawroty głowy są normalne w tej sytuacji.
Ale takie dawki nie są lecznicze, tylko jakieś narkomańskie... Nie ma sensu trzaskać takie ilości
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 91 / 24 / 0
02 lipca 2024Slawas76 pisze:
Witam
Czy pregabalina moze powodować rwę kulszową?czytałem że może pomagać,ale czy powodować?
Biorę w dawce 400mg,I najpierw mnie wzięło z jednej strony,a teraz z drugiej,I promieniuje aż po piętę.Ból nie jest taki ostry,ale odczuwam.
Czy to przypadek?
O to jest dobre pytanie. Sam również się z tym zmagam a przed braniem pregi nie miałem takich problemów...

btw często tu czytam o tym, że prega działa podobnie do alko, że czuje się najebanym etc. Ja raz na testa jednorazowo zarzuciłem prawie 4g i nic specjalnego nie czułem. A na taką dawkę tolerancji nigdy nie miałem.

Za to znajomy który wie że to wpierdzielam chciał abym go poczęstował. On sam bierze leki, z tym że antydepresanty no i nie jest świeży w temacie narkotyków. Wziął łącznie 900 mg i na następny dzień nim tak telepało że aż byłem przerazony, że padaki dostał. Miał co minute taki ogromny tik że aż się przewracał, ciężko mi to opisać. Jak trzymał butelkę w łapie to ta butelka lądowała na ziemii razem z nim. Masakra, uważajcie co bierzecie.
  • 2394 / 653 / 0
Za to znajomy który wie że to wpierdzielam chciał abym go poczęstował. On sam bierze leki, z tym że antydepresanty no i nie jest świeży w temacie narkotyków. Wziął łącznie 900 mg i na następny dzień nim tak telepało że aż byłem przerazony, że padaki dostał. Miał co minute taki ogromny tik że aż się przewracał, ciężko mi to opisać. Jak trzymał butelkę w łapie to ta butelka lądowała na ziemii razem z nim. Masakra, uważajcie co bierzecie.
Normalna sprawa jak przedawkujesz pregę. Mnie też dwukrotnie padaka dojebała po kosmicznych dawkach (a normalnie na takową nie cierpię )
  • 40 / 4 / 0
Czy wam tez prega wchodzi po 2h od wziecia tabletki?
Mowie o normalnych dawkach na lęk
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.