Dział poświęcony przede wszystkim chorobom i nadzwyczajnym skutkom kombinacji tychże z substancjami psychoaktywnymi.
Regulamin forum
Uwaga! Dział zawiera wątki na temat chorób, gdzie osoby dotknięte daną chorobą mogą dyskutować o szczególnych dla siebie problemach!
Nie jest to dział, w którym właściwe są wątki "czy XYZ powoduje ABC-emię" – takie pytania należy kierować do działu/wątku o substancji XYZ!
ODPOWIEDZ
  • 960 / 17 / 0
Witam znacie moją historie od 6lat lecze się na zaburzenia lękowe od 2 miesięcy borykam się z łzs na twarzy byłem u 2 dermatologów 1z nich powiedzial że może mieć to podłoże lękowe stosuje masci 1tydzien jest ok później wszystko wraca , jak sądzicie tą chorobą może być na podłożu lękowym.
  • 1525 / 392 / 13
ja tak mam często zazwyczaj po fecie jak lecę kilka nocek z rzędu i odżywiam się tylko towarem to też mi wypierdalają wulkany ciężkie z białymi główkami jak robaczki albo czarne wągry, nie tylko na twarzy ale również w okolicach odbytu, masakra jakaś żółta ropa cieknie gdy rozdrapuje strupy i próbuje wydłubać dokładnie w środku te syfy, stosuje również krem bambino
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 75 / 8 / 0
Spróbuj na czysto, spróbuj w miarę "zdrowo się odżywiać" wiadomo jak to jest. Po 2 tygodniach napisz czy to miało jakiś sens bo domyślam się że nie będzie miało ale jestem z natury pesymistą
  • 1525 / 392 / 13
03 lipca 2024pauleta1987 pisze:
byłem u 2 dermatologów 1z nich powiedzial że może mieć to podłoże lękowe
najwidoczniej twoje krosty się czegoś boją, spróbuj wetrzeć w nie jakieś benzodiazepiny
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Newsy
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.