Chciałem tylko wiedzieć jak waszym zdaniem miałoby się to spalać? Wychodzi że 50 buchow to jedna tabletka. W całym pecie jest 500 buchow czyli 10 tabsow.
Jak zjadłem tabletki to było w miarę ok.
@Rayeh „Dill ma aptekę” i chyba wszystko jasne
Ale co do samego wapowania w e-pecie - pomijając już to że to samoróbka
Chętnie zobacze rzetelne badania "przerabiania/ekstrakcji" tych tabletek do pełnoprawnej postaci do injekcji.
Jak długo wchodzi oxydolor p.o? Godzinę z hakiem temu zarzuciłem 8 tabletek po 10mg z których zdjąłem otoczkę (chujowo się to robi bo tabletki małe i kolor otoczki taki sam jak tabletki w środku), pokruszyłem w kartce grubą szklaną świeczką (też chujowo bo giga twarde, waliłem z całej pety a nie udało mi się pokruszyć na "jebany pył"), zarzuciłem prosto z kartki, i po tej godzince lekkie efekty, a z tolerką na 3 duże paki thio, spodziewałem się że poczuję pierwszy raz od lat tą "magię". Podczas pisania zaczęło się lekko rozkręcać ale to jeszcze nie to, będzie lepiej?
ps. 3 dni temu walnąłem na próbę 20mg iv, totalny zawód, lekkie ciepełko przez 5 sekund i potem prawię że nic.
Ps2. No i chuj pogrzało chwilkę na granicy placebo jak koda i tyle, chyba już nigdy nie będzie mi dane poczuć szczęścia, prawie wszyscy mnie opuścili, już na prawdę myślę że samobój to jedyne rozwiązanie na moje ciągle cierpienia. Za namową przyjaciółki zapisałem się na terapię, na początku sierpnia pierwsza wizyta u psychiatry, ale nie wiem czy tutaj jest jeszcze coś do odratowania, chce po prostu umrzeć
BARDZO LATWO JEST JE ODROZNIC, NA BLISTRZE JEST OXYCODONE HYDROCHLORIDE NAPISANE PO ANGIELSKU ZAMIAST "OXYCODONI HYDROCHLORIDUM" BODAJZE PO LACINIE. BLISTER TEZ JEST DUZO INNY KAZDY KTO MIAL NAJPRAWDZIWSZE CONTINY NA PIERWSZY RZUT OKA ZOBACZY ZE TO FAKE
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Dodano polskie znaki, bo mnie bolało w oczy - Merx
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.