Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 612 / 187 / 0
Farmakologia jest bardzo prosta, to delikatny opioid który koncerny farmaceutyczne opisują w debilny sposób, żeby mylić opinię publiczną
  • 4 / / 0
Niech mi ktoś powie o chuj chodzi z tym lekiem lub jak wyjść z tego depresyjnego gowna, biorę 3x1 Tiane i kurwa zaczęło to działać tak mniej więcej, ale teraz znowu wraca po 6 miesiącach apatia i inne gowna XD. Mówi każdy, że Tiana w chuj słabym lekiem jest no nie, a przerobiłem z 20 psychotropów i żaden nie działał tak dobrze jak tianeptyna.
Są jakieś inne antydepy co mogą działać jak tianeptyna? Działa na mnie aktywizująco, mózg działa jak należy w końcu, bo zwyczajnie się czuję jakby na niej mi IQ z 140 na 160 wskoczyło, ale lęki w chuj mocno wracają i depra.
  • 963 / 17 / 0
Witam lekarz dołączył mi na zaburzenia depresyjno lękowe coaxil do dulo I lamitrin czy warto ten lek zażywac?
  • 112 / 6 / 0
Tianpetyne przyjmowałem dwa razy w życiu w standardowej dawce 3x12,5mg. Ostatni raz jednak ponad 15 lat temu, a nadal bardzo się męczę z powodu silnego lęku i depresji. Rozważam kolejną próbę po tylu latach. Poprzednio niestety nie odczułem pozytywnego efektu, pamiętam, że lęk nerwowość wzrosły, a do tego straszliwie na tym leku się pociłem. Czy ktoś również miał problemy z potliwością na tianpetynie? Na pewno nie był to efekt "placebo", zwłaszcza latem przez większość dnia byłem kompletnie mokry, a normalnie nigdy nie mam żadnego problemu z potliwością, jednak nie znajduję na forum podobnego skutku ubocznego.
  • 2942 / 245 / 0
Nie spotkałem się na forum, aby ktoś o tym pisał.
Przy normalnych opio (jeśli bierzesz/brałeś) zauważyłeś podobny efekt ?
  • 112 / 6 / 0
Jedynie z kodeiną miałem kontakt w leczeniu bólu pleców, to nie miałem takich skutków ubocznych
  • 74 / 7 / 0
Uwaga dla smakosz Coaxilu od 1 sierpnia zmieniają się przepisy i będzie trudniej o to. Lekarka mi to powiedziała przepisując aż 9 opakowań bo potem już będą problemy.
  • 164 / 14 / 0
08 czerwca 2024starysteve pisze:
Farmakologia jest bardzo prosta, to delikatny opioid który koncerny farmaceutyczne opisują w debilny sposób, żeby mylić opinię publiczną
O kurwa xd, serio? Btw, wychodzi to na testach jako majka? Bo teraz musze przynajmniej na papierze byc czysty
  • 612 / 187 / 0
Nie powinno wyjść jako Majka, spokojnie.
  • 57 / 30 / 0
17 lipca 2024EscapeFromDeadIsland pisze:
Uwaga dla smakosz Coaxilu od 1 sierpnia zmieniają się przepisy i będzie trudniej o to. Lekarka mi to powiedziała przepisując aż 9 opakowań bo potem już będą problemy.
Ta a ja dziś od psychiatry wróciłem dostałem 2opakowania coaxilu i 2 opakowania bupropionu 150. Mam łykać 1 bupropion rano a na obiad 1 coaxil :pacman: . Nigdy nie łykałem antydepów a mam małą motywację i chęci oraz napady lękowe,stresy... ciekawe jak ten specyfik z welboxem zadziała.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.