Czy rzeczywiście żaden susz od nich nie jest wart uwagi przy cenach ok. 500zl za 15g? Polować aż będzie po ok. 300zl z krótszym terminem?
Mialem wczesniej aurorę 8/8 (była super, ale jest od dawna nie dostępna w Polsce z tego co wiem) oraz aurorę 22/1 - ta akurat czasem mnie zmiotła i miewałem nieprzyjemne drżenia całego ciała, lub potrzebę ciągłego ruszania się lub ogólnie chodzenia żeby o tym zapomnieć. Dlatego często mieszałem ją pół na pół z cbd i wtedy bylo fajnie.
Zainteresowałem się slabem bo jak na 15g ceny dość niskie i dużo odmian.
Czy jesteście w stanie coś polecić? Preferuje hybrydy(nie ważne co przeważa) lub sative którą nakręca do działania, bo mam dużo nauki na studiach. Śmiechawa oczywiście pożądana również. Gastro nie gra roli bo rzadko mi się zdarza, zjem sobie czekoladkę i tyle. Nie lubię indici, bo z natury na codzień jestem już wiecznie zmęczony xd.
Ja polecam Jean Guy https://budcare.pl/medycznamarihuana/s- ... e2%89%a41/
Edit sour deasel kozak :D w ogole nie kruszy sie w palcach i won zdecydowanie lepsza niz iss
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).