13 czerwca 2024jezus_chytrus pisze: W takiej cenie brałbym bez zastanawiania się.
Kiedyś też prosiłem na zmianę na inne stężenie THC bo miałem 22 a pojawił się Krypton 25 i bez problemu wypisali
w ten sposób miałem dwie recepty chociaż nie o to mi chodziło ;)
Ile w ogóle lekarz może jednorazowo wypisać?
Chciałbym kontynuować terapię depresji u psychiatry i jednocześnie zacząć leczyć się medyczną marihuaną.
Czy depresja, bądź zażywanie wyżej wymienionych leków jest przeciwwskazaniem do zaczęcia terapii medyczną marihuaną?
Czy w przypadku rozpoczęcia terapii medyczną marihuaną mój psychiatra mógłby się o tym dowiedzieć?
Jeżeli masz konto na ikp i udzielisz dostępu swojemu psychiatrze do niego to w historii jest jakie recepty miałeś wypisywane w innym wypadku nie ma takiej możliwości.
Raczej interakcji z lekami które przyjmujesz nie powinno być, ale trzeba ostrożnie.
White Widow, Sirius Black, Master Kush, Pink Kush, Black Tuna, Mango Kush
s lab 18thc
Mango - super na wieczór do snu
Pink Kush od Aurory próbowałem - idealna do snu, Slab nie próbowałem
Master Kush - To samo co mango, ale bardziej głodny byłem
White Window - fajna hybryda, ale bym drugi raz jej nie wziął
Sirius - dziwna odmiana dla mnie, najgorsza według mnie, otępiała, nie dawała efektu, ani miło się nie czułem
Jeśli na wieczór to polecam Ci Mango, jeśli na po południe / wieczór to polecam White Widow.
Black Tuna nie paliłem.
13 czerwca 2024chmiel95 pisze:Napisałem sms-a do lekarza z prośbą o zmianę recepty z 15 g na 30, bo faktycznie cena dobra, ale na razie nie mam odpowiedzi z aspot clinic.13 czerwca 2024jezus_chytrus pisze: W takiej cenie brałbym bez zastanawiania się.
Kiedyś też prosiłem na zmianę na inne stężenie THC bo miałem 22 a pojawił się Krypton 25 i bez problemu wypisali
w ten sposób miałem dwie recepty chociaż nie o to mi chodziło ;)
Ile w ogóle lekarz może jednorazowo wypisać?
zgodził się anulować tamtą i wypisać drugą na 30 g na koniec powiedział, że zaznaczy, w systemie, że następną receptę będę mógł mieć wypisaną za dwa miesiące. No i super.
scalono - łysy
14 czerwca 2024Pingwino pisze: @chmiel95 zależy do czego i co lubisz.
Mango - super na wieczór do snu
Pink Kush od Aurory próbowałem - idealna do snu, Slab nie próbowałem
Master Kush - To samo co mango, ale bardziej głodny byłem
White Window - fajna hybryda, ale bym drugi raz jej nie wziął
Sirius - dziwna odmiana dla mnie, najgorsza według mnie, otępiała, nie dawała efektu, ani miło się nie czułem
Jeśli na wieczór to polecam Ci Mango, jeśli na po południe / wieczór to polecam White Widow.
Black Tuna nie paliłem.
Dzięki
Master Kush to dobry, kanapowy upierdalacz, czuć przewagę genów indyjskich. Do tego, wedlug mnie nie bardzo nadaje się do jointów i lufy, bo ma taki dosyć ostry dla gardła profil terpenowy. Nie wiem w jaki sposób chcesz to przyjmować, ale bardziej polecam bongo albo waporyzator.
The body or a conscious mind'
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.