11 czerwca 2024WujekMorda pisze: Mam pytanko: 0,6 klonazolamu analogicznie odpowiada jakiej ilości klona i alpry. Biore 1mg dziennie tych aptecznych na ile klonazolamu można to przełożyć tak Pi razy drzwi ?? :)
Pamiętam czasy, kiedy nie miałem tolerancji i na pierwsze benzo w życiu kupiłem klonazolam w prochu (świetny ku*wa wybór), z którego jeszcze sam musiałem zrobić roztwór, no ale nic przynajmniej była przygoda. Było o tyle źle, że praktycznie nie miałem pojęcia, jak działają benzodiazepiny. Zacząłem testy od 0,2-0,3 mg i nic, dorzuciłem trochę później jakieś 0,4 mg, na pewno więcej i dalej nic, więc poszedłem spać, żeby nie zrobić przypału. Następnego dnia zmieniłem taktykę i przywaliłem od razu 0,75 mg, tę dawkę pamiętam dokładnie, no i pamiętam dalej tylko jak obudziłem się już wieczorem przy zapalonym świetle w łazience, leżąc przy pękniętym zlewie i z pizdą na czole.
Po prostu za małolata nie czułem w ogóle działania benzodiazepin (tzw. iluzja trzeźwości była chyba dominującym czynnikiem) i granicą było dla mnie urwanie filmu, ale to na początku. Później powjeżdżały stymulanty, dysocjanty, kannabinoidy + inne świństwa, podochodziły zaburzenia lękowe, depresja, bezsenność i wtedy benzo działało pięknie.
Kiedy brałem klonazolam w tabsach, latał jeszcze po 0,5 mg i 1 mg działał na pewno silniej, niż 2 mg klonazepamu, który wgniatał mnie na początku w fotel. Jak dla mnie stosunek 1 mg k-lam = 3 mg k-pam
Co ciekawe po latach 10, nawet 20 mg klonazepamu praktycznie nic mi nie robi, a 3 mg klonazolamu już coś trochę śmiga
scalono - detronizator
[proszę o scalenie]
Powiem tak. Po dłuższym czasie stosowanie clonazolamu ( wystarczy mi 1/4 tabletki na dzień ) Zdecydowałem iż te wasze wyliczenia zolamu na klona są CH... warte z całym szacunkiem...
Siedzę w benzo 14 lat ( z czego 12 w ciągu ) i nadaję se kurwa prawo własnego przelicznika tego r-c'ka do aptecznych. Werdykt ten wydaje moja przećpana głowa która ,przynajmniej dla mnie jest większym autorytetem niż jakieś notki z wikipedi.
0.6 klonazolamu ścina mnie do snu i wyłącza logiczne myślenie. Podobny efekt powoduje u mnie 4mg klona lub 5mg alprazolamu. I tak właśnie bym przekładał moc tego benzo
0.6 zolamu =4mg / 3,5 klona.
Zanim poznałem tego czorta stykało mi 1mg klolna/ alpry na dobe no czasem brałem 1.5.
Teraz styka mi 1/4 z 0.6 zolamu co daje nam... w8 musze kalkulator odpalić: Daje nam to zaledwie: 0.15 klonazolamu .. I taka ilość odpowiada , raz jeszcze się powtórzę, 1mg alpry lub klona!!
Nie wierzcie ćpunskim mediom , Ja tu wiem najlepiej , mój przeorany benzo umysł po 12 letnim ciągu wydaje taką właśnie ekspertyzę i jest to jedyna słuszna ekspertyza !! xD
Dziękuję , Dobranoc !!
12 czerwca 2024Wariat108 pisze:
Następnego dnia zmieniłem taktykę i przywaliłem od razu 0,75 mg, tę dawkę pamiętam dokładnie, no i pamiętam dalej tylko jak obudziłem się już wieczorem przy zapalonym świetle w łazience, leżąc przy pękniętym zlewie i z pizdą na czole.
scalono - detronizator
[scalcie proszę ]
Co jest wg was silniejsze : 1 niebieska tabletka flubromazepamu ( nie pamietam ile to ma mg ) czy 1 zielona tabsa klonazolamu - 0.6 ??
w sensie w którym przypadku łatwiej o zerwany film i rozpierdol?
0,25mg plus piwko wprowadza w stan relaksacji. Dziś akurat relaksowałem się na obrzeżach miasta, bo mnie się nie chciało jechać pracować.
Do tego dołączony norflurazepam i mięśnie miałem wiotkie i odparowały problemy psychiczne.
Potem zajeżdżam do lidla, kupić prezent ojcu imieninowy czyli 0,7l jack Danielsa.
Pod sklepem zagaduje mnie czlowiek bezdomny, trochę opowiada o swoim życiu. Spędził w Syrii jako wojskowy 6lat, odjebał około 50osób. Ale, co tam.
Poprosił mnie żebym mu kupił szlugi i piwo, w symfonii benzo włącza mi się współczucie dla takich osób, wiec mu kupiłem. Ponieważ wrócił z wojny i nie miał dachu nad głową. Powtarzał, spotkamy się w mecce, czy tam Mekka. Ta, napewno. Odstrzelił 50osób, taki miał rozkaz, niczym nie zgrzeszył.
Naprawdę wojskowi liczą ile osób zabili?
Nie wiem, raczej nie farmazonił.
Posługiwał się trzema językami.
Salam maleikum tylko znam, też znał te powiedzenie. Raczej nie sciemniał, kupiłem mu rottmansy i piwo na pożegnanie w przypływie benzowego uczucia, czy tam współczucia.
Przeniesiono do Klonozolam - WO. /d5
Przedziwna benzodiazepina, wrzuciłem 0,15mg czekam, czekam minęło jakieś 45min stwierdzam że no coś czuć ale jest słabo, główne efekty to siadlo mało przyjemnie na głowę i ciało.
Dorzuciłem 0,15mg mija już jakieś 20min no i stwierdzam że jest mocno dosyć, ale bez jakiejś przesady.
Silne uspokojenie, czuje że mięśnie są słabe prawdopodobnie dość mocno rozluźnione, co jakiś czas dziwne uczucie a to cos zakluje kość czy gdzieś w żołądku czy klatce, zadrży mięsień. Ale to jest takie minimalne odczucie nawet nie wiem z czego wynikające.
Moc jest na pewno potężna to 0,3mg bym porównał do mniej więcej 2mg alpry/klona około natomiast odczucia fizyczne są mniej przyjemne... Mięśnie sa na prawdę słabe.
Chyba to jest zbyt potężne benzo, jakbym był jakimś naukowcem to też bym tego nie wprowadził na rynek.
Granica jest cienka.
0,3mg to jest dawka ze środka "common" i to jest w sam raz. Tolerke jak jakas mam to minimalna tylko trochę diazepamu przez ostatni miesiąc z pół paczki.
Te mięśnie są na prawdę potężnie rozluźnione choć bardziej pasuje osłabione, efekt klonazepamu przy tym to pryszcz.
Aha po 0,15mg było nieprzyjemnie, nie ma sensu tyle wrzucać, odrazu trzeba 0,3mg. Takie spostrzeżenie jeszcze. Choć róbcie próbę uczuleniową zawsze.
Mocne ustrojstwo, szybko uzależnia, fajnie działa, ciężko odstawić już po krótkim okresie stosowania.
I masz rację, najlepiej by było przejść na diazepam. Jednak może być trudno ogarnąć, może pojutrze załatwię paczkę. A jeśli nie to i tak jestem dobrej myśli, dziś ostatni dzień na 0,15mg klonazolamu x2 i jutro utne dawkę wieczorna i dorzucę pregabaline bo mam 150mg i powinno jakoś się udać to odstawić. Mam też jeszcze hydroksyzynę także dam radę jakoś.
Może klonazepam jak chcesz schodzić z dawek?
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/e/e98b2b69-c2c9-4e22-a4c1-2761dfabcaf0/reagan-pvp.png?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250514%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250514T205901Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=54004aa723d6cea96217feae45dd289ce32a2edc58051d03a81c4ee958fb8bb5)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news/klefedronfabrik5.jpg)
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/a12a216cf97460608e37260bc2663020f9aa0a82.jpg)
Dlaczego Portugalia może być europejską stolicą medycznej marihuany?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/alcohol_vs_marijuana.jpg)
Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd
Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/psychodeliki-medytacja-wplyw_0.jpg)
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania
Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/168-123636.jpg)
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić
„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.