...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 12481 / 2425 / 0
Odradzam ładować się w metadon z powodu kodeiny. Średniej wielkości problem zamieni się w gruby.
  • 5106 / 884 / 0
To niezła porada.
Sam byłem w Lbn po paru ekscesach z mocniejszym opio by mieć papierek Widziałem schodzenie z metadonu .
Szczerze, to ja tam się czułem jak prawiczek narkotykowy .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1 / / 0
od 2017 non stop do teraz wpierdalam kode wlasciwie to wczesniej tez wpierdalałem ale to byla data ostatniej kilku dniowej przerwy, zjadam 150 mg rano 320 po pracy i tak ciagne juz... eh
chciałbym sie przerzucic na bupre w szczecinie. jak sie do tego zabrać?
  • 66 / 8 / 0
Ile DXM polecacie aby zniwelować skręt po kodzie? Leci od jutra detox. Będzie iść dodatkowo 150 mg pregi - mam zapas tylko na 10 dni. hydroksyzyna. Trazodon ale go nie lubię. Nawet 25 mg na noc robi ze mnie zombie.
Uwaga! Użytkownik 20fajekzfiltrem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 66 / 8 / 0
Ogólnie mówiąc Wam najprostszym sposobem na zejście z kody jest wejście na 7 dni na prege w dawce 450-600 mg. Potem ewentualnie 2-3 dni na 150 mg jak pojawią się jakieś efekty uboczne. I obserwować jak się czujemy.

Bez żadnych redukcji dawek, przeciągania, innych opio i co najważniejsze... nie robić z dnia odstawienia jakiegoś święta czy hucznej pokazówki. Normalnie zamykany pewien rozdział w naszym życiu. Podchodzimy do tego wręcz neutralnie

Ja leciałem rok na kodzie. Kiedy wszystko się ustabilizowało pod kątem działania rekreacyjnego i nie było tego co na początku, zaczęło się branie dla normalnego funkcjonowania. Standardowo leciało 4 duże Thio.
Uwaga! Użytkownik 20fajekzfiltrem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.