Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 12692 / 2456 / 0
Tego z apteki nie paliłem - własnej produkcji aktualnie. Choć znam tą odmianę (Sour Diesel) od dawna, paliłem wiele razy i jak dla mnie bardzo spoko. To samo z Jack Herer - mam swój i znam od dawna (pewnie każdy kiedyś palił). Ta Jean Guy jest bez pazura, a niby fenotyp White Widow. Zdecydowanie wolę Indica.
  • 22 / / 0
No powiem wam, ze ta aurora mnie mocno pobudza i dobrze kopie. Wczoraj wieczorem zapaliłam i zasnąć nie mogłam. Szkoda, ze z sugerowanych lekow ;) lekarz wypisał mi akurat tylko Aurore, a druga miała być indica
  • 2302 / 399 / 0
Odebrałem z apteki 4 nowe odmiany - White Widow, Sirius Black, Black Thuna i nowość Purps. Zobaczymy
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2032 / 335 / 0
Ręce mi się załamują jak ludzie piszą tutaj że slab jest zajebisty Wiecie dlaczego to jest na promocjach? Bo nikt tego nie chce...
Każdy ogarnięty w temacie wie, że od slabu z dala bo to siano. Potwierdzam bo kilka razy wziąłem kiedyś i zawsze żałowałem. Slab i tilray to kibel
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 22 / / 0
07 czerwca 2024auuix pisze:
No powiem wam, ze ta aurora mnie mocno pobudza i dobrze kopie. Wczoraj wieczorem zapaliłam i zasnąć nie mogłam. Szkoda, ze z sugerowanych lekow ;) lekarz wypisał mi akurat tylko Aurore, a druga miała być indica
Dobra nie wiem co się stało, ale zamula max już i zero pobudzenia :(
  • 1 / / 0
Koledzy powiedzcie co mniej wiecej powiedziec zeby dostac ta recepte bo jak powiem ze lubie to raczej nic z tego ;)

przeniesiono - łysy
  • 2302 / 399 / 0
poczytaj sobie na stronie dowolnej kliniki na co przepisują, a później to powiedz.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12692 / 2456 / 0
Na spanie, bóle pleców.... pod tym względem mamy bardzo liberalne prawo. Osobiście się nie starałem i nie planuję, ale z opowieści wiem, że to pestka.
  • 2952 / 249 / 0
07 czerwca 2024mietowy3 pisze:
Odebrałem z apteki 4 nowe odmiany - White Widow, Sirius Black, Black Thuna i nowość Purps. Zobaczymy
Daj znać jak działa ta White Widow - ma to porównanie do oryginału ? W ogóle te nazwy to marketingowe czy po prostu nazwy klasycznych, dobrze znanych odmian o takim samym działaniu ?
08 czerwca 2024jezus_chytrus pisze:
ale z opowieści wiem, że to pestka.
:)
  • 2302 / 399 / 0
@Amunicja Prawdziwe odmiany na receptę, a nie nazwy marketingowe. Susz przesuszony, ale używam do waporyzacji, więc mi to bardzo nie przeszkadza. Nie jest to jakość Canopy Growth czy Aurora Deutschland GMBH. Na plus dostępność - S lab opanował polskie apteki i dosłownie w co trzeciej możesz kupić zioło w aptece!!!!
ODPOWIEDZ
Newsy
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli

Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.