Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Oraz czy jednoczesny agonizm sigma 1 nie spowalnia lub wręcz uniemożliwia wzrost tolerancji? np na MNDA?
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Najlepsze jest to ze od lat pare tripów ponad 300mg miałem i jak jebne 600mg to praktycznie hole czasem złapie. Oczywiście nie biorąc innych leków z którymi dexter ma interakcje.
Teraz odstawiam na jakiś czas to wszystko bo biorę moklobemid (IMAO) oraz nadal memantyna (NMDA, sigma?) Więc na razie psychodeliki ewentualnie a w przerwie od moklo wbije na start w 600mg DXM z ewentualnym dodatkiem dimenhydrynatu.
Kocham narkotyki.
Pewnego razu jednak zrobiłem krótszą-kilkudniową przerwę i zarzuciłem 750mg. Nie dość, że efekty były rozczarowujące to od tamtej pory nie mogę się skutecznie zdysocjować, nawet przy parotygodniowej abstynencji i większych dawkach rzędu 900mg odczuwam efekty przypisane do niższych plateu. Jedynymi zaletami takiego stanu rzeczy jest to, że zdecydowanie latwiej mi zasnąć po dexie i następny dzień jestem w stanie normalne funkcjonować. Nie zmienia to jednak faktu, że wolałbym żeby taki stan nie utrzymywał się zbyt długo.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.