Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Dzień dobry właśnie mam w posiadaniu 30 tabletek Alprox 0.5 mg co się stanie jak zażyje wszytskie na raz w sensie można to przedawkować? Jakąś spiaczka ? Przyjmując że osoba nigdy nie brała benzo. Pytanie czysto naukowe z w jakim stanie może się taki ktoś znaleźć?
  • 508 / 195 / 1
Jeśli z niczym się nie połączy to się nie umrze. Benzo ciężko przedawkować,ale za to łatwo np się przewrócić i sobie głupi ryj rozwalić po takiej dawce.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 2251 / 383 / 0
Moim zdaniem jest to kwalifikowane jako próba samobójcza.
  • 508 / 195 / 1
No kwalifikowane przez lekarzy pewnie tak,ale z naukowego punktu widzenia jak chciał kokeszka to urwanie filmu pewnie lub długi sen. 15 mg to jak pamiętam nawet na jeden kilo masy ciała to nie dawka śmiertelna.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 2 / / 0
Ok dobra dzięki czyli generalnie może być blackout. A z ciekawości jak jeszcze dorzucę do tego 200ml wódki? Pytam naukowo chcę poznać ten rodzaj benzo i na jakie efekty mogę się spodziewać gdy już przesadzę bo z stimami nie miałem żadnych hamulców dzięki za odpowiedzi 😉
  • 2 / / 0
Dodam że ważę 110 kg jeśli to coś zmienia
  • 1317 / 335 / 12
@BorekAbdul to raczej wiele nie zmieni ile ważysz, jakiekolwiek alko to będzie tylko szybszy nokaut
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2251 / 383 / 0
Mówiac krótko nie ma ŻADNEGO SENSU brać całej paczki alpry i zapijać wódka oprócz niszczenia sobie zdrowia i wyrabiania tolerki w kosmos.
  • 2 / / 0
Dobra wszystko jasne dziękuję bardzo za pomoc
  • 2 / / 0
Dodam że kiedyś zażyciem 5 tabletek po 0.5 mg i 2 browaru i nic mnie nie klepnęło poza browcami więc trochę dziwne
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.