Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 178a Kodeksu Karnego.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Witam, dziś dostałem wezwanie głoszące że jutro mam się stawić na przesłuchanie
Sprawa dotyczy tego że mnie capnęli kiedy byłem dzień po spożyciu piguły, chociaż oni mieli na papierze o odebraniu prawka że brałem kryształ bo wyszła metaamfetamina
Z krwi wyszło stężenie kwalifikujące na przęstepstwo.
Macie jakieś porady jak z nimi gadać żeby się samemu nie wkopać? Jak odpowiadać i jak odpowiadać na to klasyczne pytanie skąd to miałem bo zapewne takie będzie
Dziękuję z góry za pomoc pozdro
  • 48 / 3 / 0
@michasogf standardowo odpowiadać że nic nie wiesz ja bym do końca szedł w zapartę że nic nie było brane nawet jak było to błąd pomiarowy no ale to ja.
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.