Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 178a Kodeksu Karnego.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Witam, dziś dostałem wezwanie głoszące że jutro mam się stawić na przesłuchanie
Sprawa dotyczy tego że mnie capnęli kiedy byłem dzień po spożyciu piguły, chociaż oni mieli na papierze o odebraniu prawka że brałem kryształ bo wyszła metaamfetamina
Z krwi wyszło stężenie kwalifikujące na przęstepstwo.
Macie jakieś porady jak z nimi gadać żeby się samemu nie wkopać? Jak odpowiadać i jak odpowiadać na to klasyczne pytanie skąd to miałem bo zapewne takie będzie
Dziękuję z góry za pomoc pozdro
  • 48 / 3 / 0
@michasogf standardowo odpowiadać że nic nie wiesz ja bym do końca szedł w zapartę że nic nie było brane nawet jak było to błąd pomiarowy no ale to ja.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.