ODPOWIEDZ
  • 3174 / 887 / 5
Gdy człowiek się znajduje na wyżynach to współludzie rozumieją go jak historię barci Grossbart, co jest smutne.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 1074 / 303 / 2
Nigdy nie zapomnę jak pół roku zażywania pregaby zrobiło ze mnie na ten czas oczywiście (całe szczęśćie efekt odwracalny) takiego kurwa debila, że głowa dosłownie mała. Tak jak potrafiłem grać na instrumentach, trzymać się rytmu i produkować muzykę, po pregabalinie? zapomnij. Rytm nie istnieje, każda piosenka ma spowolnione tempo, pamięć krótkotrwała, ee że co? co to takiego? - Masakra, żaden środek nie wywołał u mnie takiego koszmaru. Jeśli ktoś ma zdolności artystyczne, błagam pregabalina to ostatnie niech po co musi sięgnąć. PS. 300mg/day wtedy leciało. Stay safe i z fartem
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
ODPOWIEDZ
Newsy
Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.