Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Jpr ile czasu minelo od listopada xd
Nie zawsze. A jak daje to sa to objawy jak przy grypie, wiec latwo to przeoczyc.

scalono_xxx
30 września 2023Mefistofeles1945 pisze:
Ten hifowiec z którym byłem na oddziale co robiliśmy se kanapki i jedliśmy razem opowiadał mi że spał z kilkoma panienkami i zarażał je tym swoim syfem i się cieszył z tego na dodatek nie wiem jak można się cieszyć z czyjejś krzywdy później taka panienka idzie z innym i tak to się roznosi bo nikt nic nie wie. Jakbym miał HIV to na pewno bym z żadną kobietą bez zabezpieczenia nie spał a on sobie z tego jaja robił i zarażał inne panienki...

No ale to do kicia powienien isc w sensie jakby to te panienki zglosily.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi

Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.

„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.