ODPOWIEDZ
  • 867 / 253 / 0
Ze 2 miesiące odkąd "wszystko się zaczęło".
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 356 / 71 / 0
ostatnio poltora miesiaca wytrzymalam bez dobrego (chociaz czasami w chwilach slabosci ostatecznie wlatywala bupra, ale to wlasnie po to zeby sie nie nacpac), ostatnio cos mnie podkusilo i znowu zjebalam.
  • 3901 / 563 / 0
8 lat do momentu jak rodzice i wujki posnęli i wypiłem whisky z kolo. przez pomyłkę oczywiście.
  • 43 / 1 / 0
Piszecie ze alko to nie uxywka jak dla mnie do twardy drag :(
  • 12679 / 2454 / 0
To jest często spotykany pogląd, jakoby alkohol nie był substancją narkotyczną. Jedynym "argumentem" zwolenników tego poglądu jest "bo wg. mnie nie jest".
  • 64 / 17 / 0
A czy kawa lub cukier się liczy? Teoretycznie powinno ;> W tym scenariuszu nie jestem trzeźwy odkąd pamiętam.

Jeśli kawa i cukier się nie liczą, ale alkohol niestety tak - to pewnie miesiąc lub dwa. Za bardzo lubię kilka piwek na wieczór co jakiś czas.
  • 44 / 9 / 0
Najdłużej to strzelam, że jakoś 15 lat bez przerwy mniej więcej. Licząc od dnia narodzin oczywiście.
  • 3 / / 0
Lekko ponad rok. I to kompletnie nic a nic, od alkoholu przez trawkę po cięższe sprzęty. Miałam 15 lat jak pokazano mi co to narkotyki, dziś mam 24, i w karierze tylko jeden dwu tygodniowy ciąg.
olo :amfa: :papieros:
  • 4 / 2 / 0
Na zakończenie 1 gimnazjum (której - których), już nie ma wypiłem oficjalnie 1 Żubra w roku 2004. Wcześniej jakieś były "podkradki" od rodziców czy przy "imprezach", ale nie byłem tego świadomy.

Więc dekada... Dalsza część się toczy.
😎 ArdnaS SandrA
"Sztuka To Ludzkość"
ODPOWIEDZ
Newsy
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.