Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 49 / 7 / 0
ja zawsze zarzucam raz dziennie, też wydaje mi się, że zarzucanie drugi raz po południu - może windować tolerke, niech ktoś inny się wypowie w tej kwesti, ja jestem okazjonalnym konsumentem, jakby nie patrzeć to opiat, nie chce się wpakować jakoś
  • 66 / 8 / 0
U mnie dorzucanie kody* kończyło się chwilowym podniesieniem samopoczucia, bezsennością i swędzeniem.

* Minimum 8h, 2-3 krotna dawka.
Uwaga! Użytkownik 20fajekzfiltrem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 315 / 40 / 0
U mnie dorzutka działa. Jak wezmę o 9 potem o 23 jakoś to działa prawie tak jak trzeba. Pierwsza dawka musi być niższa od drugiej bobię 240 o 12 i o 23 480 i działa nawet git to tego ziółko i elegancko.
Mnie zastanawia stopniowe dobijanie kodeiny czyli bp pokruszyć 250mg kody (wchodzi szybciej) i w tym samym momencie wziaść 500 kody. Chyba niedługo przetestuję i dam znać jak było haha.
  • 810 / 189 / 0
@Ukurwiony420 Chodzi o to, że dorzucanie np po 1h od pierwszej dawki. Nie, różnica 14h od 9 do 23. XD

U mnie co około 4h można wrzucać. Druga dawka nawet kopie mocniej ze względu na pozostałości po pierwszej intoksykacji, które są we krwi.
ODPOWIEDZ
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.