Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1298 / 258 / 0
bo Ci dał dawkę z kosmosu
gdzie 120mg dulo na początek haha co to za czarownik, ile ma many

za duża dawka
  • 2 / / 0
Po jakim czasie zaczynają się pierwsze efekty duloksetyny na brak chęci do życia? Biorę od 3 tyg 60 mg i nie czuję żadnego efektu. Lekarz zmienił mi lek na inny. Wcześniej brałem paro 3 miesiące, fluoksetynę 1 msc, esci 1 msc. Zero efektów po tych lekach oprócz kastracji. Zastanawiam się czy lekarz nie zmienia za szybko.
  • 1417 / 227 / 0
U mnie efekty duloksetyny były od razu, wystrzeliło mnie jakbym się naćpał.
  • 964 / 17 / 0
Witam według waszego doświadczenia biorąc już około 1,5roku dulokstetyny 60mg pani doktor zwiększyła mi dawkę na 90mg aby poprawić działanie aktywizujące i przeciwlękowego ale to coś da zwiększenie takiej dawki?
  • 1417 / 227 / 0
U mnie nie było rzadnej różnicy między 60 a 90 mg ale niektórym większa dawka lepiej robi. A można brać i 120 mg.
  • 784 / 16 / 0
Jak ludzie samopoczucie na dulo?
  • 29 / 4 / 0
Poszłam do nowego lekarza, zmienił mi antydepresant sertralina 150mg na duloksetyna 30mg. Pierwszy raz przerzuciłam się z ssri na snri. Co mnie trapi? ChAD, lęk uogólniony, chroniczne zmęczenie, brak chęci do życia. Dodatkowo jako osoba uzależniona i po ostrym ciągu pregabalinie-kodeinowym w dość kiepskiej kondycji psychicznej, brak pewności siebie, wyrzuty sumienia. Jak myślicie, czy duloksetyna to lek „idealny” dla mnie?
  • 136 / 11 / 0
@AllBlack88
Na to wszystko co napisałaś powinna pomóc(u mnie działała idealnie), tylko oprócz CHAD.
Prawdopodobnie trzeba będzie dorzucić jakiś stabilizator nastroju np. lamotrygina(u mnie dobrze się sprawdziła na huśtawki nastroju).

No ale najpierw sprawdź samą duloksetyne, najwyżej magik dołoży coś.
  • 29 / 11 / 0
07 czerwca 2024deoodeoo pisze:
Jak ludzie samopoczucie na dulo?
Mnie dawka 30mg wystrzeliła jak po dobrym speedzie. Zmniejszone łaknienie, nie potrzebuje prawie snu, suchość w ustach, zacząłem nawet ćwiczyć siłowo i biegać. Biorę już 4 miesiące, jeszcze 2 i będę chyba schodził. Na głowę jakoś szału nie robi ale fizycznie mnie postawiło to na nogi błyskawicznie. Dokładnie o to mi chodziło bo wcześniej bym tylko jadł i spał.
  • 136 / 11 / 0
Czy brał ktoś duloksetyne+paroksetyne?
Jak efekty?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.