KTO DODAJE PIEPRZU DO POMIDORÓWKI?
-tam był droppSSIK... hyhy
łyknąłem jeszcze troche tego piwa i z uśmiechem na twarzy oddałem mu je;p
ehe nawet fajna impreza byla :D
banany na twarzy żadnych warzyw jeśli cos nas parzy to piaseczek na plazy
banany na twarzy żadnych warzyw chce widzieć jak w oczkach szczęście sie żarzy
Jean Cocteau
tyntyryntyn pisze: O jeśli o lubczyk chodzi to osobny temat powstać winien...
Mam kumpla zapalonego informatyka i sportowca. Nie ma panienki tylko sport komp i doraźnie ćpanie. Jedyny jego problem, że mama mu wpierdala lubczyk do pomidorowej hahahahaha
...musi mieć nieźle nasrane ta mamusia. Z całą pewnością działa to na każdego troszkę inaczej, ja po kilku kanapkach z lubczykiem zachowuję się jak pies co pół roku spędził na łańcuchu i nagle został wypuszczony w miejscu gdzie jest dużo... ...nóg! Stosuję głównie jak za długo przypalam thc i trzeba wrócić do normy w łóżku. Najmniej śmiechowo jest jak się ma barabara w planach, zjada się lubczyku i tu nagle odwiedza Cię ktoś, kto nie powinien, albo jest coś innego i nie można się zaspokoić. Kiedyś się okazało, że muszę pojechać 300 kilometrów w pizdu i przez większą część drogi się zastanawiałem czy masturbacja w czasie prowadzenia pojazdu jest bezpieczna i co za to grozi. Teraz wiem że grozi to nadwyrężeniem barku.
Rada dla eksperymentujących:
zaplanować sex
ulżyć sobie (wydłuża stosunek o ile zrobi się to kilka godzin przed)
zjeść lubczyku (szczypta lub dwie)
odczekać max kilka godzin
nie przedziurawić partnerki/partnera/lalki
Z fetą to darujcie sobie takie kawały. Raz na imprezce dojebali trzeźwej dziewczynie jakieś 0.2g
Zaczęła płakac, że nie wie co sie dzieje, boli ją glowa i serce napierdala żeby dzwonić po pogotowie...
kiedys lasce ktora nigdy nic nie cpala wrzucili pół grama fety do herbaty.
nie wiem czemu nie zraził ja gorzki smak ale miala straszny rozpierdol w glowie od fety
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.