Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 107 / 13 / 0
Czy ta substancja ma objawy odstawienne w razie zaprzestania przyjmowania?
  • 335 / 101 / 2
Testuje ten lek w nadziei na wystąpienie jednego z jego efektów ubocznych - realistycznych snów. Powiem wam, że chyba działa. 100 mg przed snem spowodowało realne i wyraźne sny, a do tego jeszcze się wyspałem jak nigdy. Następnego dnia z rana troche zamułka, ale do przeżycia.
  • 3406 / 534 / 0
Pomaga w wyraźnym odczuciu na schizy, manię prześladowczą, myśli samobójcze ? Wiem że sam mam ocenić lek ale jeśli ktoś stosował to chętnie poczytam kilka zdań, z góry dzięki.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 3406 / 534 / 0
16 lipca 2023Mefistofeles1945 pisze:
23 maja 2023deoodeoo pisze:
Ja chyba biorę promazyne taka czerwona
Pernazyna Pernazinum to okrągłe beżowo białe tabletki na psychozy.

Promazyna Promazine to czerwone drażetki dobre na spanie.
Ja mam te białe co opisałeś, testowałeś ? Można to brać w dzień czy raczej zamuli ?
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 3455 / 556 / 2
Można to brać w dzień raczej nie zamuli one są nie bardzo silne tylko takie lajtowe zależy jeszcze jaka dawka trzy razy dziennie po 50 mg to nie zamuli ale wyższa dawka zamulić może.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
Biorę 150 Trittico XR na noc. Dostałem w razie problemów w snem rownież Perazyne 50. Czy ktoś testował to połączenie?
  • 107 / 13 / 0
Jaki czas mozna przyjmowac to pod rzad (ile dni) bez grozby wystapienia objawow odstawiennych?
  • 4894 / 853 / 0
To jest neuroleptyk. Nie ma efektów odstawiennych. Możesz mieć problemy z zasypianiem kilka dni to wszystko.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 617 / 0
Perazyna, haloperidol, i klozapina to morfina dla rzekomego leczenia chorób psychicznych.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / 1 / 0
@Verbalhologram haloperidol nie polecam, ledwo co po tym stałem na nogach a co do perazyny to czego ja mam się po niej spodziewać? Myślę że nie aż takiego rozpierdolu jak po haloperidolu.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.