Hm. Starym znajomym, jak z nimi piję, też im wrzucam klony.
Czasem wlewam trochę tramalu do tego, w obu przypadkach.
Ja kiedys ale to dawno temu jak jeszcze mialem z 17 lat to na dyskach wrzucali my gips do coli jak juz bylismy przefeceni i dalismy sie napic ziomkom xD Co prawda nikt od nas nie chcial nic pic ale dwuch takich typow sie odwazylo :P
Dzieci, nie róbcie tego ;-)
wrzucic dobra tabletke (mdma), to moge zrozumiec ale klony jakies? :-/
Jean Cocteau
A jak jeszcze dziękują że je namówiłem hehe podziękowania to one milutko robią ;)
1. Hardcore life
2. Hardcore music
3. Hardcore fucking
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=18455
Od jutra rzucam.
A jak jeszcze dziękują że je namówiłem hehe podziękowania to one milutko robią ;)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.