Tutaj macie opis , lidokaina miejscowo znieczula powodując to, że sygnały sterujące wytryskiem nie docierają do centrum tak jak zawsze co wydłuża właśnie stosunek.
Macie trochę tutaj opisane:
https://www.mp.pl/pacjent/seksuologia/z ... zedwczesny
Swoją drogą to nie wiem czy to tu było ale częste stosunki przedłużają znacznie czas dojścia w sensie częste tj min 1-2x dziennie
"Rutyna to rzecz zgubna "
Polecicie proszę jakiś sprawdzony lek, może zestaw na przedwczesny wytrysk?
Biorę od kilku dni obecnie 100 mg sertraliny ale na razie niezbyt pomaga, zamierzam spr jeszcze większą dawkę.
Macie coś do polecenia z leków?
Nie interesują mnie naturalne metody.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.