Jak ja komuś zajebie telefon to wyjebane,
Jak mnie zajebią telefon to wpierdalam makowca z naczelnikiem
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
27 marca 2024Guwno12345 pisze: Witam slicznie ostatnio mialam nieciekawa sytuacje byc moze byla to policyjna prowokacja (lub moje odklejenie po mefie) przy, ktorej zginal moj telefon. Kobieta ktora go zajumala zachowywala sie jak typowa policjantka przez co wzbudzila moje podejrzenia i nie dostala towca na, ktory czekala. Ja pozegnalam sie z komórą a ona z 5dychami co lekko ją rozjuszyło. Moje pytanie brzmi czy isc z tym do smutnych panow prosic o pomoc jp na 50%, czy to kolejna zasadzka przy ktorej przetrzepali mi trapfona i juz zacieraja rece zeby postawic mi jakies zarzuty. Pozdrawiam i dziekuje za jakiekolwiek odpowiedzi mega sie stresuje
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.