Piszę o tym bo gdyby nie to to pewnie bym doszedł to bardzo wysokich dawek kody albo dotknął sufitu a to mi daje predyspozycje do dlugiego grzania.
zamiast tego stosuje model podwójnej helisy tak jak w DNA następuje replikacja - jednego tygodnia odklejka a dopiero następnego jedzone kojitsu, 200mg w zupełności wystarcza, po 8 tabsow thioco i neo, do tego pieprz, grejpfrut i bebechy zadowolone a grzeje miodnie,
trza tylko uważać i się nie śmiać, bo objętościowo tego sporo wychodzi i ostatnio jak ten jebany proch wsypywałem do mordy to mi się kaszlnęło trochę i poszedł obłoczek jak w cinamon challenge
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Dodam, ze wiem jak potrafi tram przygrzac bo kiedys z prawie 0 tolerka jak zarzucilem 400mg wazac niecale 70kg… to byly czasy jak sie bylo chuderlakiem.Na szczescie swieta sie skonczyly apteki otwarte i mozna odwiedzic moje ulubione panie ktore od poludnia na mnie czekaja z thioco pod kasa XD.
Moje pytanie jest nastepujace, nie zadzialalo tak dobrze bo:
1. Biore zawsze do kody DXM?
2. Mam za wysoka tolerancje na opio?
3. trampek taki po prostu jest.
4. Cos o czym nie pomyslalem (?)
scalono /surv
Ludzie ktorzy wala codziennie Kodeine od dluzszego czasu i maja stosunkowo wysoka tolerancje wiedza ile to kosztuje, przyklad : ja codziennie wydaje +/- 100zl na same leki a dochodzi do tego taxi bo jestem leniem ale to juz inny temat.
Moje pytanie to jaki opioid a najlepiej opiat ale zalozmy ze moze byc i opioid, najlepiej zastapi mi kode. Mam aktualnie dostep do lekarza ktory mi zaufal i wystawil recke na trampka 200mg x 50
wiec calkiem mozliwe ze zgodzi sie na wiecej od razu mowie H kategorycznie odpada (nie chce probowac bo nie chce miec za czym tesknic cale zycie) M tez mnie troche przeraza ale mniej, bardziej myslalem o oxy/DHC tylko prosze nie wyskakujcie z carfentanylem, mowie powaznie
Jestem tu nowy jesli zle dobralem to co napisalem do miejsca bardzo kulturalnie prosze o przeniesienie
Kurde,pamiętam,że jak zaczynałem to dawałem 7.90 za małą pake.
Edit. Dodam że kode lykałem od 5 lat, nigdy nic złego się nie działo, dopiero gdzieś z 2 miesiące temu zaczęło trzepać, raz jak zrobiłem sobie tydzień przerwy to nie wytrzepało.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.