Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 3545 / 577 / 1
@Non stary, jak tam odwyki?
Prawie o Tobie zapomniałem...

Mi sie ox tak średnio podobał, chociaz dawki nie większe niż 80.
Nie ma to jak stare pst albo fanta. Musi być grzanie i przysypianie a nie pobudzenie!
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 9 / 1 / 0
@up a moglbys powiedziec co masz na mysli przez fante? Chodzi o fenta?XD
  • 39 / 4 / 0
Siema, mam pare pytan na temat ox, jaka jest po nich faza? Jak oddzialowuje na psychozy i czlowieka? Czy jest po nich zejscie? Jak jest to jak sie ratowac? Czy latwo idzie sie uzaleznic od ox?

Dzięki z gory za odpowiedz, pozdro.
  • 587 / 105 / 0
@Amon19 Uczucie wspaniale, spokój, szczęście, wyciszenie. Uzależnić idzie się praktycznie od pierwszego zazycia, możesz poczytać parę stron wcześniej bo co chwilę poruszany jest ten temat.
:tabletki:
  • 241 / 31 / 0
nos
  • 14 / / 0
Zauważyłem u siebie dziwny objaw, zawsze pod sam koniec fazy i przez godzinę-dwie po zejściu oksykodonu mam arytmie, serce momentami bije nierówno i chaotycznie, zauważył ktoś coś podobnego u siebie? Wiadomo co może być przyczyną? Szukałem informacji na temat wpływu oksów na serce, ale znalazłem tylko informację o szkodliwym wpływie na serce przy długotrwałym stosowaniu, a mi się to zdarzało również po pierwszych razach
  • 2244 / 381 / 0
Nowa substancja przyjęta w dużej dawce narkotycznej - organizm widać za słaby by poradzic sobie z szokiem oksydacyjnym. Najwidoczniej nie masz genów ani stylu życia do ćpania.
  • 14 / / 0
Po 5 dniach bez snu na fecie czy po piciu metadonu przez miesiąc w dużych ilościach nie miałem żadnych takich objawów, pojawia się to tylko po oksach, więc to raczej kwestia działania samych oksów
  • 3206 / 176 / 0
Ja i znajoma mamy taki efekt uboczny po oksach, jakby zwała w postaci ogromnej senności. Przykładowo pamiętam jak wieczorem zjadłem 80mg (intensywna faza jak na moją tolerkę), działanie skończyło się około 24 i poszedłem spać. Byłem ekstremalnie senny przez następne dwa dni - przespałem całą noc i cały dzień, i jeszcze raz. Towarzyszyło temu uczucie "jeszcze trochę" a potem szok, że minęło aż tak dużo czasu.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 314 / 38 / 0
Siema oxojady mam pytanko, jak to jest z dorzucaniem czy się opłaca czy efekt będzie mocno spłycony? Dorzucałem czasami i różnie było czasami podbijało, czasami wydłużało tylko sedacje. Może jak weź 20mg to potem muszę wrzucić 40 mg żeby odczuć to co na początku, ale pytanie czy i tak to odczuje nawet jak dorzucę 2 razy więcej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.