Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 565 / 2
Zawsze możesz lek zastosować doraźnie, jedną tabletkę bez względu na porę dnia.

Jedna tabletka doraźnie, bez ciągu. Tak masz zresztą ze wszystkimi lekami: nie musisz brać codziennie, zwłaszcza przy schodzeniu z leku jedna tabletka doraźnie się może Ci sprawdzić wyśmienicie :)
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1743 / 279 / 0
Amisulpryd doraźnie działa na mnie fajnie w dawce 200 mg, wycisza i uspokaja bez zmulenia.
Nie brałem go kilka miesięcy i zamierzam wrócić bo myślę że nada się żeby trochę się zrelaksować i odstresować, moklobemid mnie za mocno nakręca razem z 300 mg wenlafaksyny.
200 mg amisulprydu działa na mnie też trochę przeciwlękowo i zwiększa pewność siebie w sytuacjach społecznych, czasem jeśli dobrze zaskoczy przyjemnie stymuluje i nakręca do działania.
  • 938 / 507 / 0
Działa bardzo dobrze w połączeniu z MPH, większy clearhead i mniejszy zjazd o wiele
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 20 / 2 / 0
U mnie już chyba wjechał na dobre jedyny minus ale to zawsze tak na Nim miałem że czuję się zmęczony i zastanawiam się czy nie spróbować np zamiast 50 brać 25(ćwiartkę tabletki ) może to zmęczenie będzie mniejsze albo wogóle go nie będzie ale to z czasem dopiero reszta zestawu bez zmian

Niezawodna Mirta 30 Pragiola obecnie 75 Bronocorn 2,5
  • 1743 / 279 / 0
Jebany moklobemid pogorszył mi z czasem nastrój i lęk, nie będę czekał do wizyty tylko ogarniam 200 mg amisulprydu od razu, oprócz benzo nie wiem co innego mogłoby szybko postawić mnie na nogi. Może też jest jakaś szansa że dopaminowe działanie amisulprydu wejdzie w jakąś synergię z moklobemidem, ale raczej po prostu będę musiał go wywalić.
  • 1080 / 283 / 0
Lol Panowie, ja wróciłem właśnie do amisanu, bo myślałem, że zwariuje.

Wróciło samopoczucie z czasów najgorszej depresji. Schodzenie z dawek jeszcze spoko, ale po zejściu do zera, na którym wytrzymałem koło tygodnia to:

- poczucie ogromnej samotności mimo wielu dobrych znajomych i przyjaciół,
- poczucie bezdennej pustki, braki czegoś czego brakowało mi od zawsze,
- frustracja z powodu swojego samopoczucia, wszyscy mnie irytował,
- zero wiary we własne osiągnięcia,
- głębokie poczucie winy,
- zawroty głowy, silny lęk, osłabiony wzrok,
- narastajaca z każdym dniem derealizacja,
- ciągle zmęczenie, wydłużony sen.

Ja właśnie dotarłem do apteki i uzupełniłem swoją dawkę xD

Ale kurwa, to co mnie zaczęło ogarniać to jakiś koszmar. Najgłebsza z najczarniejszych depresja, nie jakieś przygnębienie czy zły nastrój, ale czarna choroba.

Jak istnieje faktycznie piekło, to tak właśnie wygląda.

Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkim dużo zdrowia.
  • 1743 / 279 / 0
Miałem szczęście i nie pomyliłem się, 200 mg od pierwszej tabletki mnie wyprostowało. Minął niepokój, derealizacja, stres i napięcie jak ręką odjął. A w bonusie mniej myśli w głowie, wyciszenie, spokój, także siłą rzeczy i nastrój się poprawił. Jestem oddanym fanem tego leku, może te niższe dawki mnie nie aktywizują jak niektórych ale 200 robi robotę kiedy potrzeba.
  • 1080 / 283 / 0
@zburzony

Ja żem prawie umarł w ciągu ostatnich 7 dni bez tego leku.

Jprdl, aż chyba wrócę na terapię, żeby opowiedzieć, w jak ciemnych zakamarkach własnego umysłu się znalazłem. Dramacisko.
  • 171 / 22 / 0
@GermanskiOprawca Jaką dawkę brałeś ?
  • 384 / 39 / 0
Ja biorę czterysetkę rano i wieczorem. Psychoza i schizofrenia zero objawów od kąd jestem na tym leku, rewelacyjny lek.
Uwaga! Użytkownik NicNieBralem2000 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.