Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2532 / 600 / 0
28 marca 2024DelicSajko pisze:
Aha, jeszcze z N2O fajne było, baaaaaaaardzo się te balony w czasie zdawały rozciągać %-D
Miałem tak jak mixowałem DXM z marihuaną i N2O.Faktycznie subiektywnie długo trwałem w tym balonowym stanie.Średnio pamiętam,ale obserowowałem coś w stylu tańca dwóch przeciwnych energii i miałem taką rozkminę,że tak długo jak będę medytować i nie zacznę myśleć,nie powrócę do świata form.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2756 / 592 / 0
29 marca 2024DelicSajko pisze:
na DMXE (najprawdopodobniej) jak miałem koszmar i wiedziałem, że się nie wybudzę z tego "tak o" to popełniałem samobójstwo %-D
A to ciekawe, ja normalnie podejmowałem decyzję "Dobra, budzę się, bo trzeba sprawdzić godzinę", bez takich jazd. Ale u mnie to nie były koszmary, więc prawdopodobnie w tym sęk.
29 marca 2024DelicSajko pisze:
Btw. Widziałem ten wpis wcześniej ale chyba edit był czy pojebałem?
Zgadza się. Edytowałem, żeby dodać coś poza tramalowym pierdololo. BTW. Teraz wieczorem 150mg mi już weszło normalnie, bez tej sero-schizy. Niemniej, zalecam wszystkim bardzo uważać z pierwszą dawką Tramalu po dmxe. Wiadomo, że z psychofarmakologicznego punktu widzenia to mówi się samo przez się. Autentycznych relacji na temat tego w internecie jednak jest w zasadzie brak, a więc macie moją. Z kolei wrzucenie tramca jeszcze podczas działania DMXE wydaje mi się mieć zadatki na bycie niezawodnym sposobem na tripa na SOR oraz/lub pod ziemię.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 3206 / 907 / 5
Ciekawe. Miałem w przypadku tej substancji efekt sufitu, gdzie po którejś (trzeciej?) dorzutce już praktycznie nie działała
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 2756 / 592 / 0
@SabuSebe miał rację, aktywność demoniczna jest mocna, nie wiem ile dni na dmxe minęło ale dziś w nocy miałem pierwsze spotkanie ze zjawami. Uważajcie, dmxe otwiera biopole
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 46 / 6 / 0
Elo wszedłem w posiadanie 0.5g tego cudeńka i zastanawia mnie zapach i konsystencja mojego sortu, lepki śnieżnobiały puder, zapach daje po nosie chemią przypomina mi pastę z Holandii. To rozpuszczalnik? Jak to u was wygląda? I próbował ktoś IM?
  • 2756 / 592 / 0
Chemiczny / laboratoryjny zapach jest normalny.
  • 46 / 6 / 0
To może prosto z laba dostałem, już się zapach ustabilizował. Trzy węgorze po 20mg co godzinę dały subtelną dysocjację i absolutną dominację w TFT. Małe dawki nie mają sensu według mnie i nie chcę nawet próbować większych ilości sniffem jak mordeczka z początku tematu, za duża strata materiału. Jak wygląda dawkowanie IV/IM? Ile MG trzeba żeby dotrzeć do wyższych poziomów?
  • 3206 / 907 / 5
Teraz dmxe pachnie inaczej niż na początku. Iniekcji nie próbowałem ale ostatnio miałem gram i bardzo miło wspominam. Waliłem na oko w pewnym momencie, bo ciężko w moim i dmxe przypadku przesadzić w jakiś przypałowy sposób.
@SeZen
Tft rankedy? Możemy się spiknąć żeby razem pograć.
Podziel się posiłkiem
  • 46 / 6 / 0
No przyznam się że już skończyłem badania nad swoją sztuką, małe dawki mają jednak sens, pod gierkę czy film w sam raz, grzeje fajnie (3-Me-PCPy ale większy clearhead?) ale to do kilku dorzutek, później już mniej przyjemne. Ciągi nie mają sensu to na pewno, lepiej celować w podróż miedzy wymiarową, do tego nadaje się znakomicie. Na koniec wora już zagryzłem zęby i poszło 150mg w kinol, chujowy jestem w opisywaniu doświadczeń to nie będę nawet próbował ale powiem jedno: u mnie w rankingu zdecydowana topka.
Przebija: ketaminę ,2FDCK, DCK, HXE, FXE, O-PCE, 3-Me-PCPy, 3-HO-PCP i kilka podobnych, nie mam zapisane niestety. Jeszcze zostało do badania PCP, 3-MeO-PCP i MXE (Dajcie znać czy jest coś jeszcze wartego uwagi) więc może wypierdolę z tej topki zobaczymy. Oczywiście DXM top1 w serduszku ale już lata minęły od ostatniego tripa i chuja pamiętam a podobno (według mitomana GPT) DMXE oferuje najbardziej zbliżone działanie do kaszlodynu z dostępnych teraz RC, no to trzeba się do apteki przejść -_- i dać rzetelne porównanie. Fajnie jakby się jakiś koneser Acodinu wypowiedział. Co do IM chłop na reddicie pisze w skrócie:
"IM DMXE is amazing. I usually load up about 120mg, hit my shoulder, and lay back until I hole. If you want to redose, make sure you have another rig setup. It's like MXE IM, with the warm, carefree come-up."
Wydaję się godną substancją pod pierwsze w życiu kłucie :strzykawka: %-D
@DzoBajden Tak rankedziki, dzięki za zaproszenie mordeczko ale aktualnie mam zdecydowany przesyt tej gierki, może w nowym secie,
  • 3206 / 907 / 5
No luz, ja teraz czasem w revivals pogram, a tak czekam na nowy set w sumie.
Podziel się posiłkiem
ODPOWIEDZ
Newsy
Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.