A, jeszcze to, że przez okres brania codziennie budziłem się rano między 4 a 5 i później ciężko było zasnąć.
Czytałem, że po paroksytnie tak jest, szczególnie po odstawieniu, ale po 10mg Seronilu? Jak u was jest ze snami?
Spytaj lekarza.
Ja miałem fajne po paroksetyne, sertralinie, nawet po iMAO - moklobemidzie były fajniejsze, ale te już słabiej pamiętałem. Zawsze pozytywne jednak.
happypills pisze: w jakich porach bierzecie fluo? i jakie dawki? czy branie rano czy wieczorem, przed czy po posiłku ma jakiekolwiek znaczenie w terapii?
Od 2 tygodni mam do tego Bioxetin 10mg/d w poludnie.
Odrobine zwiekszone zrenice, ktoregos dnia LEKKIE podkrecenie.
To wszystko niestety. Nie wiem czego dalej sie spodziewac.
Kontrowersje
Biorąc pod uwagę najnowsze badania, leki z tzw. nowej generacji antydepresantów nie spełniają kryteriów, którymi objęte są medykamenty dopuszczone do powszechnego stosowania - powiedział Kirsch.
http://www.rp.pl/artykul/119613.html
Klasyfikacja UE
Xn - szkodliwy
Ciekawe?
floxa +aurorix i czuje sie codzienie jak na dropsie
kiedys jadlem po 8 20mg dzienie ale to bylo za duzo
oczywiscie zarlam w dawkach podzielonych
bylo tak jak moja pani zasowal feta po 4,5g dziennie po kablach
a ja musialem jakos wytrzymywac z nia i foxa mi pomogla
teraz jem 2 i 2 aurorixy tak jast fajnie
Forumowicze, no piszcie jak tam się po fluoksetynie czujecie. Czas leci a wy nie piszecie czy leczy. Fajne sny macie? :-p
Co do łączenia SSRI i imao napisałem tutaj, nie róbmy burdelu.
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 07#p376407
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.