uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 196 / 29 / 0
ja planuje posadzic 4 krzaki, pierwsza moja uprawa to bedzie. Same automaty: blueberry, amnesia lemon, critical 2.0, ak47. Obawiam sie czy blueberry da rade u nas wyrosnac ale czas pokaze, planuje zaczac na koncowce maja / poczatku czerwca
dawka czyni truciznę
  • 5801 / 1193 / 43
Dzisiaj byłem podlać, to wszystko było ok.
Obstawiam że 5 z 10 nie dożyje zbiorów.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 12609 / 2438 / 0
auto wyrośnie każde - problem jest "tylko" pod sam koniec uprawy - jeśli wilgotno, to może gnić (i to nie tylko blueberry).
  • 514 / 102 / 0
23 marca 2024jezus_chytrus pisze:
Już dość mocno wyciągnięte - za mało światła. A tu jeszcze przesadzanie... ja bym startował od nowa w normalnym terminie ; )
Eeetam, przysypie się przy przesadzaniu po same liścienie i będzie git majonez.
  • 5801 / 1193 / 43
Przyjęły się. To najważniejsze.
Podsypałem lekko nawozem.

Jestem pierwszy na forum, jeśli chodzi o uprawę.
  • 12609 / 2438 / 0
Teraz masz niebywałego farta z pogodą, ale wciąć krótkie dni. Jak ciepło się zadomowi, to one już będą kwitnąć. Z auto da się wycisnąć sporo fajnego palenia, tylko nie ma miejsca na błędy.
  • 83 / 10 / 0
@opalonyben ja myślę że czas na automaty to czerwiec-sierpień.Na Twoim miejscu bym się wstrzymał miesiąc i poczekał no chyba że mieszkasz tam gdzie przymrozki i inne sprawy nie występują 😁
  • 5801 / 1193 / 43
Z pogodą masz rację.
Wyrosną szybciej niż pokrzywy, które będą rosły wokół nich.
Nie napalam się na jakieś żniwa, ot uprawa to dla mnie zabawa.
  • 12609 / 2438 / 0
W sensie że w sierpniu jeszcze można siać, czy czerwiec - sierpień to okres całej uprawy?
W sierpniu nie ma już sensu brać się za jakiekolwiek sianie, bo automaty pod koniec października mogą mieć przejebane. Ciekawe, jak sprawa wyglądałaby z sezonami. Pewnie od razu do kwitnienia by przystąpiły.
  • 83 / 10 / 0
Chodziło mi o sadzenie początkiem czerwca a żniwa końcem sierpnia.Te 3msc to najlepszy okres na automaty.Jesień może być słoneczna ale poranki niestety już są takie że plecha auto atakuje.
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.