Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / 1 / 0
Cześć wszystkim. Jestem nowa na forum, jak i stosunkowo krótko „siedzę” w dragach.
Nie będę ukrywać, że lubię sobie podrażnić nosek białym pyłem.
Problem w tym, że zwykła ciekawość całkowitego laika w temacie nie daje mi spokoju.
Przechodząc do sedna.
Co wącha Kraków?
Czy jest w ogóle możliwe określić jaka substancja jest tutaj najczęściej kupowana i używana?
Żeby może troszkę przybliżyć i mam nadzieję w jakimś stopniu ułatwić Wam odpowiedź na to nurtujące mnie pytanie, przybliżę może finanse przeznaczane na tą przyjemność.
Za g wychodzi około 80-90 zł.
Wszystkim chcącym się udzielić w tym temacie z góry bardzo dziękuję i życzę samych miłych i łagodnych podróży.
  • 1 / 2 / 0
Jestem z Łodzi ale mam ziomalke z krk, więc się wypowiem. Jak kupujesz, to spróbuj na palca, bo połowa na pierwszy raz sprzeda Ci sól lub proszek do pieczenia. Ceny dla kokosa od 300-500 za giet, trzy setki to koleżanka amfa, lub mefka z kij wie czym i może śladową ilością kokosa. Najlepszy jest Mati 4mmc, jak kupujesz ma być kryształ, jak jest zabarwiony nic się nie przejmuj powinien chodzić po 60 za giet, ale w sumie mamy inflację, dealer też człowiek, może walczą o podwyżkę?
Teraz coś najważniejszego nie pisz o jedynki. Ktoś musi ruszyć dupe, ważyć, i ryzykować jak przy każdej transakcji - będą Cię kroić. Kultura wymaga minimum dwójkę, ja się nauczyłam, minimum 5 bo i tak zawsze się leci z kimś to się zrzucicie, i wtedy masz pełno w saszecie, a dealer w kieszeni 🥰
A i jeszcze polecam tylko 4mmc, są szybkie buty i masa szczęścia, reszta jak na moje to ścierwo xD pamiętaj każdy dzień lotu odwadnia, przepijaj po spływie cola ale warto mieć parę butelek wody i benzodiazepine.
  • 2 / 1 / 0
Kryształ jest ładny i spory, nie zabarwiony, jak biorę 4 gieta za 250 zyla, to z 3 duże grube czyste kryształy do rozkruszenia. O 1 nigdy nie pisze, bo to nawet minimum nie jest. Masz racje, robota i ryzyko z tym jest, nikt za grosze nie będzie ryzykował a i ja za ubera bulić za taką ilość też nie będę :D
O płyny staram się dbać, chociaż różnie wychodzi. Co do Benzo, to w moich początkach miałam akurat Hydroksyzyne, pomagała zasnąć. Ale teraz dwie godzinki bez nosów, dwa drinki i coś na ząb i śpię jak dziecko.
Dzięki za odpowiedź ;)
  • 3455 / 565 / 2
Krakowskiego władka raz mi było dane jeść jak byłem z św p kumplem w Krakowie. Mega fresh i taki wewnętrzny spokój ogólnie dobry spid.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.