Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 15 / 2 / 0
08 marca 2024lysy666 pisze:
Białą szałwią okadza się miejsca intymne, aby wygnać z nich diabła :korposzczur:
Z naturalnych to spróbuj Palo santo, to taki kawałek drewienka, bardzo przyjemnie pachnie i dobrze maskuje zapach skuna.
Diabły żadne portalu nie mają więc hola hola

A szałwię zakupiłam w zielarskim takie cuuuś

fuzja NCUX

A może ktoś podlinkować coś co mogę użyć w domu tyn bardziej ,że mam dzieciaczki żeby im nie szkodziło

używaj edycji a nie piszesz post pod postem.
NCUX
Uwaga! Użytkownik inmymind nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 622 / 0
Dymne to chyba odpadają. Offtop może być jak polecę świece zapachowe, a te dobrej jakości to w pierwszym lepszym rossmanie.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 775 / 119 / 0
z doświadczenia polecam japońskie kadzidełka Nippon Kodo, ich zaleta to brak rdzenia z drewna bambusowego i dzięku temu nie kurwią spalonymi zwłokami jak te indyjskei XD

moje ulubione zapachy to piżmo (goat), lotos, gardenia, cedar i szałwia, ale no to kwestia gustu niektórzy lubią wspaniałe kwieciste owocowe motywy a inni dwutlenek siarki
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."