Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 546 / 13 / 0
mialem cos podobnego- gdybym spisał ten sen kto wie czy bym nie dostał Oskara za scenariusz-pomieszanie Kac Vegas z Oszukac przeznaczenie i kilkoma innymi filmami ale w tak fajny sposob ze bylem zalamany jak sie obudzilem i skonczyl mi sie ten film -takze to akurat bylo przyjemne! U mnie gorsze jest to ze ostatnią slyszaną piosenke mam zakodowaną w glowie przez kilka dni a ze czasami pijany wrzucałem na youtube hymny,piesni patriotyczne czy religijne to pozniej przez 3 dni slyszalem w uszach Barke dla przykładu !Mozna bylo zwariowac. Jak zaczalem brac po ciagach benzo to wszystko ustapilo
  • 9400 / 1839 / 2
Przy mniejszych ilosciach pomoze zapijanie co jakis czas piwa czyms typu sok.

Przy wiekszych i grubszych maratonach moze niezbedna byc seria badan i np neopankreatyna czy szereg innych lekow, ktore wspomoga wnetrznosci.

U wielu z Was/Nas dochodzi do poteznego zaburzenia pracy glownie trzustki. Dalej jest juz z gorki.
Trzustka nie trawi wstepnie tluszczy a te laduja w jelicie.
W watrobie nie sa mwtabolizowane wit rozp w tluszczach.

Objawy wyczerpania enzymow trzustkowych i/lub popsuciewitamin- jestesmy biali (w skrajnym przypadku PRZEZROCZYSCI!!). Rece lataja jak na karuzeli itd.
I tu sa dobre i zle wiesci.

Dobre- spokojnie do odkrecenia
Zle- brak reakcji. Mozna trwale uszkodzic uklad nerwowy i narzady.

Z innych ciekawostek

http://www.psychologia.edu.pl/czytelnia ... -mozg.html

Plus mala ciekawostka.
alko niszczy dendryty- wypustki neuralne.
Z czasem i tak ich ubywa, alko tylko przyspiesza caly proces.

O alko moge ksiazke sklecic.
Na ludzierodzinnej wsi ludzie pija to jak cole...

Ps 2.
Pamietajcie- alko w najwiekszym stopniu odwadnia.
Woda nas NIE nawodni.
Organizm jej nie zatrzyma.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 158 / 14 / 0
20 listopada 2016TheLight pisze:
To może przekona Cię fakt że detoks jest bezpłatny, dają żarcie, leki i dach nad głową.
ale lepiej jezdzic tam w lecie, na wiosne.
Poopalasz sie na laweczce. Podleczysz. Ksiazke przeczytasz. Same plusy. Teraz to troche ciulasto bo pogoda brzydka i w sumie nie ma co robic :/
:*)

:heart: S&M :heart:
  • 3245 / 617 / 0
Ja dzisiaj już pukałem do sąsiada po 10 złoty pożyczyć na parę dni, także u mnie jest skręt psychiczny, ale jak jestem 100% trzezwy, a co ciekawe jedno piwo 7% już mnie uspokoiło, nie chodzi o jakieś trzęsawki z braku tylko pojawia mi się piwo przed oczami i całe miasto na nogi postawię żeby mieć te siano na piwo, nie zawsze to występuje, ale tok myślenia jak już mi się włączy zaprogramowanie na załatwianie jest przerażający dla mnie samego. tak jak napisałem, nie jest to notorycznie powtarzający się mechanizm, ale mogący zrodzić społeczne problemy. co ciekawe mniej to kontroluję jak jestem trzezwy, wtedy nie mam autoblokady na racjonalne myślenie i mam wrażenie że jestem przyparty do muru i muszę wypić, takie cośwystępuje u mnie rzadko ale bardzo intensywnie emocjonalnie odczuwam takie moralniaki.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 227 / 77 / 0
Odkopię temat i dorzucę coś od siebie...
Skręty po alko to najgorsze stany związane z substancjami psychoaktywnymi jaki mi było dane przechodzić... wolę już przeżywać zjazdy po 5 dniach ostrego walenia prądu/mefedronu niż odstawkę alko po tej samej ilości dni jazdy.
Aktualnie przechodzę przez takiego skręta i jest grubo i zawsze tak samo.
Zaczyna się zawsze na następny dzień po odstawce chlania i objawia się u mnie przedewszystkim bezsennością i dziwnym rozbudzeniem jak po kresce tylko tylko bez euforii a z mega spięciem i frustracją, nigdy nie mogę się wyluzować jak próbuję to pojawiają się dziwne ukłucia jak by szpilką w losowych miejscach ciała, choć głównie na nogach, wie ktoś może co to?
Bezsenność to jest dramat potrafię w ciągu trzech dni przespać 2h, a nawet jak się uda zasnąć to sny to jest taki dramat że chyba założę temat o tym bo to co głowa potrafi wytworzyć jednocześnie przeraża i fascynuje...
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 510 / 110 / 0
GABA się pierdoli i taki efekt
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.