Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 56 / / 0
Co sądzicie o pomyśle legalizacji bimbru? Czy pijecie ten trunek? A może ktoś pędzi? Jakieś przepisy obróbka . http://miasta.gazeta.pl/bialystok/1,35235,5116006.html
http://www.bimber.info/forum/index.php

Podziel się doświadczeniami.
Uwaga! Użytkownik hounsi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
Czekaj, czekaj. Ja spróbuje podtrzymać ten wątek.
Na chwile obecną, mówię że gorzałka (nie bimber, i nie samogon) jest o niebo lepsza od wódeczki.
I'm broken.
  • 463 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Virus X »
W jakiego typu sklepach można kupić rurkę fermentacyjną? Widziałem w internecie ale kosztują 3-4 złote więc za chuja się nie opłaca dawać jeszcze dychę za przesyłkę.
  • 2518 / 28 / 0
Virus X rurkę fermentacyjną dostaniesz m.in. w takich sklepach jak Castorama, Bricomarché itp.
Uwaga! Użytkownik Dzielnicowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 7 / 0
Czyli w sklepach o typie budowlanym? Popytam, dzięki.
  • 486 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CannaBeat »
Dobry bimber nie jest zły.
Tyle, że niektórym w ogóle nie wychodzi i wujkowi mojemu wychodził litr czegoś na ryżu po 5zł.
W smaku jak sake (?), ale na oko miało to tylko z 15%.

Sądzę, że to zły wynik, bo kiedyś po 10zł kupowałem 40% jakiejś mety.
Uwaga! Użytkownik CannaBeat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 7 / 0
Jak sie zrobi dobry bimber to za jakies 4 zl ma sie litr wody 50%. Ja rozkminiam najpierw zacier z cukru i drozdzy winiarskich potem wystarczy nawet metoda garbkowa dosyc prymitywna ale skuteczna. Potrzebuje tylko tej pieprzonej rurki fermenatcyjnej i bedzie git. Koncerny alkoholowe rzna swych konsumentow, lepiej samemu zrobic wode.
  • 1067 / 206 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
A słyszeliście, że jak przepijecie bimber wodą, mocniej klepnie? Że niby się rozcieńczy i zamiast 100ml, tak jabyście wypili dajmy na to 200ml. (dawki z dupy, nie znam sie na miarach).
I don't do drugs. I am drugs.
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Wiem tylko, że nalewka z mineralną połączone klepią beret równo robiąc z niego gówno. To chyba jakaś bajka grzejnik, choć kto wie. Nie pijam bimbru, nie przepadam za zbyt wysoką procenturą
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 80 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: islandur »
to wszystko to sen ? bo nie moge ogarnąc piątkowego wieczoru
nie o różach nie o bradkach
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.