Przez 2 lata zabaw śmigałem ze świadomością, że kryształki są idealną używką pode mnie. Nie leciałem ciągów(2-4x w miesiącu, przewaznie co 2 tygodnie, czasem tydzień po tygodniu) zjazdy nie istniały, porównując do cierpień po amph, efekt/działanie mój ulubiony. Zaczęły do mnie spływać skargi od domowników, że świszcze nosem, że chrapię tak, że budzę osoby śpiące 2 pokoje dalej. Pogrzebałem palcem w nosie, przyłożyłem lustro i zrobiło mi się słabo, aż zbladłem. Moja przegroda nosowa ma jebitną dziurę. Trochę poczytałem i się uspokoiłem na ile się dało, ludzie z tym żyją, defekt ten może wystąpić i po alergii, i po dłubaniu w nosie, czy przez tabakę lub krople do nosa. Rozkminiłem se też, że w sumie niejedna kobita sama se ją dziurawi, żeby zamontować septum? Ten kolczyk ala u byka.
Do czego zmierzam. Mam świadomość, że dziurę można załatać tylko operacyjnie. Ale czy znacie może jakieś krople/maści/srodki/metody aby zaleczyć kichawę i zatoki na ile się da?
Wszelkie leki bez recepty jak i na receptę mile widziane.
Narazie zaopatrzyłem się w wodę morską i rinopanteinę, definitywnie kończę działanie przez nos.
poprawienie literówki w tytule ~ kwik
Używam maści LINOMAG przed pójściem spać. Powinno trochę pomóc
geometry dash online
Czytałem co nieco o operacji przegrody, no i niby jest szansa, że skóra się tam nie przyjmie i cały proces w pizdu.
Widziałem też takie ala "zatyczki", czopki na tę dziurę, w sumie zamysł nie najgorszy.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.