Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
Zablokowany
  • 13 / 1 / 0
Przekopałem chyba wszystkie receptomaty - wszystkie odmówiły albo zaproponowaly hydroksyzyne. JP mi tym razem odmówił bo w przeciągu miesiąca wziąłem u niego za dużo broma. NL działa jeżeli w IKP nie jest nasrane. Udłao mi się jedyni recke na jedną pakę broma 6mg dostać na portalu BS. Pisałem do psychiatrów że znany lekarz ale każdy odmawia. Psychiatra prowadzący nie chce mi pisać recek i nie mam dokumentacji medycznej. Jedynie mam dokument w IKP że odbyła sie wizyta stacjonarna na której jest napisane że mam zdiagnozowane zaburzenia lękowe.
Jakieś pomysły co można jeszcze zrobic w takiej sytuacji? Jak wyczaić stacjonarnie psychiatrę który za hajs i bez zbędnych pytań pozwoli mi zrobić zapasy?
  • 3209 / 542 / 0
Lipa jest z tym ostatnio.
Ja mam prywaciarza który działa dla mnie bo znamy się od czasów tych przepisów więc ma moja historie leczenia kilkuletnią. Ciekawi mnie jak jest z załatwieniem dokumentacji na benzo żebym mógł dostać w razie potrzeby wszędzie.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 13 / 1 / 0
Ile jesteś w stanie wyciągnąć z takiej wizyty u magika jeśli można wiedzieć?
  • 9298 / 1806 / 2
27 lutego 2024kondz87 pisze:
Przekopałem chyba wszystkie receptomaty - wszystkie odmówiły albo zaproponowaly hydroksyzyne. JP mi tym razem odmówił bo w przeciągu miesiąca wziąłem u niego za dużo broma. NL działa jeżeli w IKP nie jest nasrane. Udłao mi się jedyni recke na jedną pakę broma 6mg dostać na portalu BS. Pisałem do psychiatrów że znany lekarz ale każdy odmawia. Psychiatra prowadzący nie chce mi pisać recek i nie mam dokumentacji medycznej. Jedynie mam dokument w IKP że odbyła sie wizyta stacjonarna na której jest napisane że mam zdiagnozowane zaburzenia lękowe.
Jakieś pomysły co można jeszcze zrobic w takiej sytuacji? Jak wyczaić stacjonarnie psychiatrę który za hajs i bez zbędnych pytań pozwoli mi zrobić zapasy?
Bo zaczęli karać lekarzy za wypisywanie zbyt dużych ilości leków lub bez odpowiednich wskazań.
Jak @DexPL pisał, że idą zmiany które rozwala leczenie bzd to pisałem - budujcie historię, dbajcie o papiery. Większość z Was miała to w nosie a teraz ból i krzyki.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 2394 / 653 / 0
No ja na przykład na opio coś tam mam ale nie mam żadnej podbudówki pod benzo. I kiedy nagle mój wspaniały Magik POZ który mnie wyposażał przez 4 lata ? albo więcej ?? Wziął i zniknął znowu jestem teraz zmuszony zejść do " podziemia " I wolać dilerów benzo - pierdolonych lekomanów najczęściej z którymi ciężko się dogadać xD stacjonarnych albo tych z odmętów internetu.
Skamleć bez dokumentacji o benzodiazepiny magikom z neta nawet nie próbuję bo wiem że to nie ma sensu.

Mam prywatnego magika który wypisze wszystko: Pregabalinę na tony, Ketrel - neuroleptyki , baklofen , ostatnio nawet mi zajebał TUSSIPECT - Efedrynkę :D -Ale od czasów nowelizacji benzo nie wypisze bo nie może po prostu. Program mu odrzuca. A kiedyś pisał Alpre 1mg na potęgę...

Zawsze jeszcze są R-C benzo tylko musita ogarnąć kurwa krypto a to nie jest takhop siup : /
  • 1752 / 239 / 0
Moja stara potrafiła 1 dnia ogarnąć 5 paczek xanaxu 1 mg tak, proszę nie pisz że się nie da.
  • 120 / 31 / 0
Moja dokumentacja zdrowotna jest totalnie spierdolona, żaden lekarz mi nie wypisze benzo. Inne mnie średnio interesują, chyba że jakieś silne opio na sprzedaż detaliczna.
Najbardziej potrzebuje recepty na medycznym Marysię, a to niby łatwe do ogarnięcia. Ale, szkoda mi hajsu wydawac na te pojemniki po 10gram. Mam inne wydatki, ważniejsze.
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
  • 2394 / 653 / 0
@ pomarszczona

taak, gandę na reckę ogarniesz łatwo ale to są mega koszta. Najpierw za wizytę ze 150 potem za 5tke tematu w najlepszym razie z 3 paki. A co nie masz dilca od wolnego obok siebie żeby zamotać w detalu? :O
  • 1752 / 239 / 0
Teoretycznie pewnie i ma w razie „W” nie ma zarzutów za posiadanie ;)
  • 120 / 31 / 0
@WujekMorda
Mam dilera, ostatnio indica się trafiła.
Dwa buchy z lufki i jesteś zabity.
Mój koleszka ogarnia tą medyczną,
To zaprawiony zielarz.
Mamy się spotkać w sobotę, to se przypale.
Ale ogólnie, nie mam ciśnień za wielkich.
Po paleniu indic w ilosci grama palę przez 2,3dni, chodzę przymulona, wpierdlam tony żarcia. Potem na wadze widzę plus 3kilo.
Raz na miesiąc, albo raz na 2tygodnie łapie ciśnienie, nie jest to mój WONDER DRUG.
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.