Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
Zablokowany
  • 13 / 1 / 0
Hej, jak najlepiej szukać prywatnych psychiatrów którzy bez zbędnych pytań pozwolą mi zrobić zapasy benzo? J.P nie chce nadużywać bo ostatnio brałem u niego trochę, a boję się bana. NL ostatnio zwrócili mi kasę bo lekarz odmowil teleporady jak zajrzał w moje IKP. Znany lekarz odpada bo tam nie wiem czego mogę sie tam spodziewać.

Druga sprawa - jak podejść do takiej wizyty? Powiedzieć wprost że jestem wjebany i chce zapasy czy opisać jak wygląda sytuacja i że nie radze sobie w życiu codziennym bez benzyny?

Cena wizyty nie gra roli jeśli miałbym pewność że dostanę kontretny zapas, ale najlepiej bez zaglądania w IKP bo mam już tam sporo recept na bromka na ktorego niestety zrobiła mi się już tolerancja. Może jakaś alternatywa do bromka?🤔

Jeśli ktoś jest w stania polecić kogoś z ze Śląska kto luźno podchodzi do wystawiania recek byłbym bardzo wdzięczny o wiadomość priv.

Pozdro, trzymajcie się!
  • 2394 / 653 / 0
https://www.znanylekarz.pl/ wchodzisz na tą stronkę i piszesz do psychiatrów/ neurologów albo lekarzy POZ -we wiadomości dajesz swoją dokumentację i się po prostu pytasz czy dany lekarz na podstawie tych papierów Ci wystawi lek jaki tam chceesz- to nic nie kosztuje.
Jak już takiego upolujesz umawiasz się na wizytę. Oto cała checa kolego:

Pamiętaj o zachowaniu kultury ;) Magik też człowiek xD
  • 88 / 7 / 0
@WujekMorda wystarczy że mam w historii recept to dostanę np pregę czy benzo bez żadnych zaświadczeń o przyjmowaniu danego leku? Btw jak mam np w historii tylko clona i alpre tylko to jest szansa że wypisze mi inne benzo np relki czy lorka?
Uwaga! Użytkownik Xanny777 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2394 / 653 / 0
raczej wypisze Ci tylko to co masz w historii. Pregę dostaniesz od ręki. Gorzej może być właśnie z benzo i opio bo po nowelizacji ustawy są na świeczniku ale da radę ;)
  • 88 / 7 / 0
Większe dawki też? Biorę już 600mg/d choć jak teraz patrzę to w ikp to jest zapisane jako 2x150mg xd a co do benzo to alpra w ikp widnieje jako lek na rp (nie rpw) to coś zmienia czy też będzie ciężko? Według mojego lekarza alpra nie uzależnia tylko clon uzależnia xD
Uwaga! Użytkownik Xanny777 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2394 / 653 / 0
Z pregą nie powinno być problemu jak już miałeś pisaną nawet z większymi dawkami. Ale po co brać więcej jak 2x56x150 to styka przecież na miesiąc xD

Co do klonów to prawda. Są demonizowane o wiele łatwiej jest dostać alpre. chociaż to nie ma sensu bo to jeden pies z punktu widzenia działania. Przeca moc ta sama tylko czas działania inny. A czemu za klonami się ciągnie zła fama ?? To już dłuższa opowieść ale na pewno się domyślasz ;)
  • 633 / 153 / 0
Zła fama klonów? Alkoholizm, odurzanie się tym po odstawieniu %, mieszanie jednego z drugim, problemy placówek i lekarzy z optymistycznymi refundacjami na ten lek... pijące osoby opychające to dalej za kilka dyszek, lub bardziej przedsiębiorczo - sprzedający je na sztuki.
Długo by można tak wymieniać, stereotypowo środek jest dość "żulerski" i jeszcze niedawno był bardzo tani w stosunku do siły i długości działania - tak jak wspominałem, wiele osób miało go za cenę jednego piwa.

Koledzy i Koleżanki - z całym szacunkiem, ale radzę zachować wstrzemięźliwość, a przynajmniej ostrożność w udzielaniu porad osobom świeżo zarejestrowanym, przychodzącym na forum dopiero wtedy, gdy realia nowelizacji przepisów zaglądają w oczy. Zarówno tutaj, jak i na priv.

Na odległość nie odróżnimy, ile w tym jest możliwych prowokacji, a na ile faktycznie ktoś z grona potrzebuje pomocy.
Proponuję chociaż spoglądać w tematykę postów użytkownika, staż, otrzymywaną w poprzednich latach karmę - żeby samemu nie mieć nieprzyjemności, bo wiadomo co się w tym roku dzieje.
Nie jest to egoizm, ale adekwatne do sytuacji BHP.
Trzymajcie się, zdrówka.
  • 88 / 7 / 0
Koledzy i Koleżanki - z całym szacunkiem, ale radzę zachować wstrzemięźliwość, a przynajmniej ostrożność w udzielaniu porad osobom świeżo zarejestrowanym, przychodzącym na forum dopiero wtedy, gdy realia nowelizacji przepisów zaglądają w oczy. Zarówno tutaj, jak i na priv.

Dobrze powiedziane w sumie i ciężko się nie zgodzić. Wie ktoś czy można reaktywować trwałe zdezaktywowane konto tutaj? xd
  • 13 / 1 / 0
26 lutego 2024WujekMorda pisze:
https://www.znanylekarz.pl/ wchodzisz na tą stronkę i piszesz do psychiatrów/ neurologów albo lekarzy POZ -we wiadomości dajesz swoją dokumentację i się po prostu pytasz czy dany lekarz na podstawie tych papierów Ci wystawi lek jaki tam chceesz- to nic nie kosztuje.
Jak już takiego upolujesz umawiasz się na wizytę. Oto cała checa kolego:

Pamiętaj o zachowaniu kultury ;) Magik też człowiek xD
Czym właściwie jest taka dokumentacja? Mogę im zasugerować czego ile chce podając powód jak drogi koszt wizyty online?
  • 88 / 7 / 0
@up lekarz wystawia zaświadczenie
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.