Ja raz trzymalem 6, 3 na dole 3 na gorze i jedyne co odczulem to pieczenie w wargi, w sumie to sie nie dziwie jak wjebany w nikotyne jestem od 7/8 lat i dziennie przyswajam po 150mg nikotyny
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Obecnie teraz jest dużo gorzej niż jeszcze 2 lata temu. Wtedy normalnie można było kupić tytoniowe jako produkty kolekcjonerskie na allegro.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).