ODPOWIEDZ
  • 194 / 28 / 0
@up

Ja raz trzymalem 6, 3 na dole 3 na gorze i jedyne co odczulem to pieczenie w wargi, w sumie to sie nie dziwie jak wjebany w nikotyne jestem od 7/8 lat i dziennie przyswajam po 150mg nikotyny
dawka czyni truciznę
  • 1331 / 337 / 13
Pewnie większość z was wie, ze w miejsce starych smartszopów z dopkami jak grzyby po deszczu pojawiły sie sklepy z E-cigami i akcesoriami dla proelojaraczy ale ku mojemu zdziwieniu w moim lokalnym pojawiły sie nawet i takie wynalazki. Trochę sobie pluje w brodę, ze sie nie skusiłem bo opakowania kozackie (taa jem oczami i oceniam po okładce) ale znowu rzucam kiepy i by sie przydało trochę obniżyć cisnienie nikotynowe. Przy następnej okazji przetestuje, sie okaże czy to takie super och ach.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 196 / 61 / 0
Snus można spokojnie zamówić do Polski, ale najbardziej opłacalny sklep Odenssnus z początkiem lutego zakończył sprzedaż tych tytoniowych na terenie UE. Jest jeszcze snuskompagniet, ale tam jest za drogo.

Obecnie teraz jest dużo gorzej niż jeszcze 2 lata temu. Wtedy normalnie można było kupić tytoniowe jako produkty kolekcjonerskie na allegro.
ODPOWIEDZ
Newsy
Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.