Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 17 / 2 / 0
Witam, dostałem wczoraj pisemko z prokuratury. O takiej treści " Wzywa się Pana do osobistego stawiennictwa w dniu 16 lutego 2024 r. o godz. 10:00 w Prokuraturze Rejonowej w xxx jako podejrzanego w sprawie sygn. akt xxx o przestępstwo z art. 62 ust. 2 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii w zw. z art. 12§1 k.k. Wezwany powinien posiadać przy sobie dowód osobisty lub inny ważny dokument stwierdzający jego tożsamość ". Nie zostałem złapany z niczym, a ostatnie zakupy jakie robiłem przez internet były dobre 8-9 lat temu jak nie lepiej i był GBL. Czego mogę się spodziewać? Co mi grozi? Jak się zachowywać? Nigdy nie miałem doczynienia z prokuratura. Mogą mi zrobić jakieś badania krwi moczu? Sporadyczny kode zarzucam.
  • 17 / 2 / 0
Nik nic nie pomoże? Nie podpowie?
  • 1299 / 258 / 0
kogos innego zlapali i cie strzelił z ucha
  • 3245 / 617 / 0
Pomówienia, istnieje podobno taki temat że to jest w pewnym stopniu karalne dla pomawiającego bez srania w twoje własne curriculum vitae.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1333 / 337 / 13
15 lutego 2024psychol pisze:
Nik nic nie pomoże? Nie podpowie?
Jeśli nie masz nic na sumieniu to czym sie przejmujesz? Z tego co sie orientuje GBL jeszcze nie tak dawno był legalny a skoro prawo nie działa wstecz to w czym rzecz?
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 3245 / 617 / 0
Prokuratura kojarzy mi się z bazą dokumentów. A jak byś był oskarżony to prędzej sąd, ewentualnie w tej całej prokuraturze to czas na reakcję. Jak byś był zbirem narkotycznym to raczej aresztowanie, a nie grzeczne zaproszenie. Nie posiadam szerokiej wiedzy, ale w mieście mamy full serwis oprócz pierdla, to nawet ciągiem skojarzeń można się domyślić.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.