Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
12 lutego 2024dissapoinx pisze: Ej biore prege na GAD w dawce 150, wczoraj wieczorem i dzisiaj rano czulam sie okropnie, mega lęk z dupy jakby sie mial nawet zblizyc atak paniki, wiec dzisiaj rano stwierdzilam ze wezme 4 tabsy czyli 300. Myslicie ze to pomoze i ze nie wzielam za duzo jesli to 2 razy tyle co biore?
12 lutego 2024dissapoinx pisze: Ej biore prege na GAD w dawce 150, wczoraj wieczorem i dzisiaj rano czulam sie okropnie, mega lęk z dupy jakby sie mial nawet zblizyc atak paniki, wiec dzisiaj rano stwierdzilam ze wezme 4 tabsy czyli 300. Myslicie ze to pomoze i ze nie wzielam za duzo jesli to 2 razy tyle co biore?
Edit: 150 mg działa znowu świetnie, nastrój podniesiony z 10 do 90% :D także u mnie większe dawki nie dają lepszego nastroju a wręcz przeciwnie sprowadzają jeszcze niżej.
lęki raz są efektem złej pracy organizmu a raz organizm chce nas ostrzec przed dużym wysiłkiem czy coś
15 lutego 2024patriko88 pisze: Ta prega to nieprzewidywalny i dziwny lek. Ja mam wrażenie że nieraz nasila lęki. A nieraz działa jak trzeba ale powoduje silne oslabienie
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.