Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Zrobiłem drobne zamówienie na rc u pewnego vendora... Oczywiście płatność w btc przez bitomat, mail świeży, telefon lipny itd. Niestety na samym końcu jak już hajs poleciał zauważyłem że vpn był rozłączony. Obiór w paczkomacie na lipne dane. Czy jest czym się teraz martwić? Wychodzi na to że ISP będzie przechowywał dane dotyczące mojego połączenia przez rok od zdarzenia (sprawa sprzed tygodnia). Więc po roku nawet jeżeli nie powiem kto położyłby łapsko na bazie danych vendora to jestem czysty ? Czy często zdarzały się wpadki po adresach ip ? Co robić?
  • 9 / 4 / 0
Tak jesteś czysty, gorzej jak byś zamowil na swoje dane to już byś miał lipę jak by cie jebli z paką
https://youtu.be/nsQbhezSO4o?si=vWa8v55wzes_7yK4 masz tutaj film od metoslawa z adwokatem tutaj jest wszystko dokładnie wytlumacozne
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.