Taka oto opowieść. Być może jestem debilem co marnuje temat, a być może to była jedna z mądrzejszych decyzji w życiu. Jedno jest pewne, czas pokaże...
09 lutego 2024Vetulani44 pisze: @wez_sie_ogarnij Gdzie miała miejsce sytuacja z tą dziewczyną opisana przez Ciebie na poprzednich stronach? Zastanawia mnie, gdzie jest takie zagłębie meth, żeby pół dworca chodziło naćpane.
I poważnie mówię, rumunów się szlaja od chuja i w większości robią ludzi w chuja. Ja po trzydniowym cugu vapo powiedziałem sobie że wolę fetę, bo meth rysuje płytę od pierwszego razu. A kolega stronę wcześniej dobrze mówi, stymulanty (przynajmniej z kwetiapiną, nie wiem jak wiem jak inne neurolepy) gryzie się. Zaczyna zamulać a serce napierdala w rytmie hard disco. Ja tak miałem i więcej tego nie połączę. Chyba najlepsza jest olanzapina no i benzo oczywiście, alko.
Pzdr
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.