Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Pewnie chodzi o to żeby rozpuszczać przed podaniem dożylnym....
To że ketamina szkodzi na układ moczowy wynika z jej wpływu na możliwość oddawania moczu nie na wielkość kryształków.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
28 stycznia 2024Detronizator2 pisze: To brzmi jak paranoiczna brednia. Przecież ketamina się rozpuszcza. To nie szkło.
To że ketamina szkodzi na układ moczowy wynika z jej wpływu na możliwość oddawania moczu nie na wielkość kryształków.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Palisz crack i pouczasz nas o szkodliwosci kety
+ pytanie jakie badanie można zrobić żeby ocenić stan pęcherza? Biopsję ścianki pęcherza moczowego?
Czy endoskopia wystarczy? Żeby się nie zamartwiać niepotrzebnie.
Z mojej perspektywy to czułem burze mózgów i fuzje na poziomie językowym, tak jakbyśmy komunikowali sie między sobą jak kosmici za pomocą telepatii. Natomiast z perspektywy trzeźwego kolegi wyglądało to serio jakbyśmy byli kosmitami tzn dyskusja blblbloblbo, wymachiwanie łapami i dużo śmiechu
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.