Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: aloesowy »
22 stycznia 2024Bingb0ng pisze:
@aloesowy jak będziesz stosował doraźnie to zjazdu praktycznie nie ma.

Uważaj z tym, i z wpadaniem w ciągu, bo potencjał uzależniający tej substancji, która daje święty spokój i czysty chemiczny relaks, jest niestety ogromny.

Tutaj słońce nie wstanie, tolerancja wali jak komornik do drzwi.
Działa dobrze ale chyba nie na F23
Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2024 przez aloesowy, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 99 / 8 / 0
Siema powiedzcie mi prosze czy Xanax SR 2 mg ma jakas przedzialke moze? Cos jak w normalnych barach 2mg?
  • 16 / 2 / 0
Proszę o poradę. Jak długo mogę brać xanax w dawce 0,5 mg dziennie? Nigdy nie brałem więcej. Nie zależy mi na tym żeby się tym odurzyć. Chodzi mi o to że ja po tym czuje się po prostu normalnie. Mam nerwice a dzięki temu moge normalnie, rozmawiać z ludźmi, pracować itd.
  • 44 / 3 / 0
@Waldi11 max 4 tyg, po potem bedzie przejebace
  • 631 / 103 / 0
27 stycznia 2024Waldi11 pisze:
Proszę o poradę. Jak długo mogę brać xanax w dawce 0,5 mg dziennie? Nigdy nie brałem więcej. Nie zależy mi na tym żeby się tym odurzyć. Chodzi mi o to że ja po tym czuje się po prostu normalnie. Mam nerwice a dzięki temu moge normalnie, rozmawiać z ludźmi, pracować itd.
Jak najkrócej. 4 tygodnie max, a i tak ci będzie ciężko zejść. Benzo są przede wszystkim do stosowania doraźnego
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 102 / 31 / 0
@Waldi11 tak jak wyżej ludzie piszą, 4 tygodnie to jest max i zgodnie ze sztuką ten okres powinien też obejmować zejście poprzez redukcję. Nie idź tą drogą bo po miesiącu już Ci będzie tego mocno brakowało i będziesz chciał wracać. Próbowałeś pregabalinę na te dolegliwości? Z dwojga złego jest bezpieczniejsza.
  • 313 / 77 / 0
Niestety benzo to takie życie na kredyt, który kiedyś trzeba spłacić
  • 16 / 2 / 0
Dziękuję za odpowiedź. Nie wiedziałem że tak krótko można to prac niestety. Dla mnie to jest cudowny lek. Czuję się po nim po prostu normalnie. Ale ochota żeby brać coraz więcej jest straszna. Nie dziwię się wcale że trzeba tak uważać. Mam problem bo wszyscy lekarze psychiatrzy przepisuje mi na lęki ssri które po prostu na mnie nie działają a przerabiałem już wszystko. Czuję się tylko gorzej po nich i mimo upływu kilku miesięcy i zwiększaniu dawki. Jestem załamany.
  • 459 / 44 / 0
Noi właśnie to jest ta paranoja z benzo obecnie kurwa jego mac. Kiedyś dawali jak cukierki każdemu i hydroksyzyne dzisiaj a teraz kurwy odmawiają ludziom którym to ratuje życie i nie wiedzą jak to jest mieć ostre zaburzenia lękowe . Benzo nie są cudowne jak kiedyś uważano ani nie są tak demoniczne jak teraz się je przedstawia. Tak są uzależniające , psychicznie i fizycznie . Natomiast mają swoje i są dla ciężkich przypadków ale zostawianie pacjentów w cierpieniu miesiącami i wciskanie SSRI które nie działają a często jeszcze pogarszają sprawę zanim poprawią to już nie wiem jak to nazwać . Pregabalina też teraz rozdawana jest na lewo i prawo ale po pierwsze primo do gaszenia ataków paniki się nie nadaje , po drugie wcale nie jest taka niewinna a po trzecie do benzo nie ma podjazdu . Może coś w końcu lepszego wymyślą ale niestety na ten moment ta farmakologia tak wygląda.
  • 304 / 18 / 0
Jak silne dzialanie przeciwdrgawkowe oraz miorelaksacyjne ma alprazolam? Chce wziac 500 mg tramadolu. Bralem juz wczesniejj bez zabezpieczenia ale mam troche xanaxu wiec lepiej sie zabezpieczyc no i z ciekawosci chce spytac jak bardzo dziala przeciwdrgawkowo w porownaniu no do diazepamu.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.